Skip to main content

Stockholm med Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek - från Gotland

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal som hade premiär på i Malmö hösten 2023 och som hösten 2024 kommer spelas på Göta Lejon i Stockholm.

Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!

Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.

Dagsprogram

Dag 1. Hemorten – Stockholm

Vi möts vid Visby hamn innan färjan avgår till Nynäshamn under morgonen. Väl på fastlandet tar vår buss oss den sista biten till Stockholm och under eftermiddagen och checkar in på Scandic Sjöfartshotellet, beläget på gångavstånd från Göta Lejon. Efter några timmar på egen hand samlas vi och beger oss med vår buss till teatern där musikalen startar 19.30. Efter showen är slut har vi endast ca 15 minuters promenad tillbaks till vårt hotell.

Dag 2. Stockholm – Hemorten

Vi inleder dagen med en god frukost på vårt hotell. Vi får sedan en fri förmiddag i vår huvudstad innan vi tar oss ut till Nynäshamn och eftermiddagsfärjan som tar oss åter mot Gotland och Visby.  

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-09-28Scandic Sjöfartshotellet, StockholmMer än 82 495:-BokaMer information

Hotell

Scandic Sjöfartshotellet, Stockholm
Scandic Sjöfartshotellet, Stockholm
Hotellet ligger trevligt nära Södermalm och Gamla stan. Alla rummen är dubbelrum med två enkelsängar. Läs mer om hotellet här:...
Resekalender
1/5Kielkryssningfrån 1 995:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara