Skip to main content

Helsingforskryssning

Följ med på en trevlig Östersjökryssning till den finska huvudstaden Helsingfors. Vi njuter av god mat och trevlig underhållning och får dessutom en heldag i Helsingfors med möjlighet till sightseeing, egna strövtåg eller kanske lite shopping i någon av de trendiga butikerna.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm

Bussresan går till Stockholm och Stadsgården där Viking Lines fartyg väntar. Väl ombord checkar vi in i våra hytter, och för den som vill kan man boka till en Viking Buffé. Resten av kvällen är fri, kanske en svängom på dansgolvet eller ett besök i taxfree-butiken lockar?

Dag 2: Helsingfors

Vi vaknar upp när vårt fartyg är på väg att lägga till i Helsingfors. Väl på finsk mark finns det gott om tid att utforska den finska huvudstaden på egen hand. Vi kan rekommendera ett besök på Salutorget, Senatstorget eller Domkyrkan. Dessutom finns gott om shoppingmöjligheter. Väl ombord igen väntar ytterligare en trevlig kväll.

Dag 3: Stockholm – Hemorten

Under förmiddagen kliver vi av i Stockholm och tar plats i vår buss. Nu återstår bara hemresan till våra respektive hemorter.

Karta

Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara