Skip to main content

Helsingforskryssning

På grund av rådande Coronautbrott så är Helsingforskryssningarna inställda fram till och med 31/12. Vi återkommer med datum framöver.

Följ med på en trevlig Östersjökryssning till den finska huvudstaden Helsingfors. Vi njuter av god mat och trevlig underhållning och får dessutom en heldag i Helsingfors med möjlighet till sightseeing, egna strövtåg eller kanske lite shopping i någon av de trendiga butikerna.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm

Bussresan går till Stockholm och Stadsgården där Viking Lines fartyg väntar. Väl ombord checkar vi in i våra hytter och därefter serveras vi en vällagad Vikingbuffé som även inkluderar dryck. Resten av kvällen är fri, kanske en svängom på dansgolvet eller ett besök i taxfree-butiken lockar?

Dag 2: Helsingfors

Efter en stärkande frukostbuffé väntar en heldag i Helsingfors. Vi ordnar mot tillägg en rundtur med lokalguide under förmiddagen. Därefter finns gott om tid att utforska den finska huvudstaden på egen hand. Vi kan rekommendera ett besök på Salutorget, Senatstorget eller Domkyrkan. Dessutom finns gott om shoppingmöjligheter. Väl ombord igen väntar ytterligare en trevlig kväll.

Dag 3: Stockholm – Hemorten

Frukost serveras ombord innan vi kliver av i Stockholm och åter tar plats i vår buss. Nu återstår bara hemresan till våra respektive hemorter.

Karta

Hotell

Viking Line, Helsingfors fartygen
Viking Line, Helsingfors fartygen
På våra uppskattade Helsingfors kryssningar reser vi med Viking Lines fartyg Mariella eller Gabriella. Njut av god mat, shopping, underhållning och kanske en tur till spat. Läs mer om fartygen här...
Resekalender
11/2Skidresa Kirchberg in Tirol, Hotel Zentralfrån 9 195:-
16/2Ullaredfrån 200:-
21/2Cinderella - måndagfrån 495:-
23/2Ullaredfrån 200:-
25/2Shopping Burg från 1 590:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara