Skip to main content

Tjejmilen

2024 fyller Tjemilen 40 år och det skall firas med stil.

Samla kompisgänget och följ med oss till Tjejmilen 2024! I år med en lite annorlunda bansträckning, en Jubileumsbana. Start vid Sjöhistoriska Museet.

På fredagen hämtar vi ut våra nummerlappar och på lördagen tar vår buss oss till startområdet och hem till hotellet efter målgång. Frukostpension ingår på vårt hotell och på kvällarna finns det egen tid till att uppleva Stockholms nöjesliv och restauranger. 

Anmälan till Tjemilen görs av var och en. Läs mer här: https://tjejmilen.se/

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling reser vi till Stockholm med stopp för fika och lunch utmed vägen. Vi anländer till Stockholm under eftermiddagen där vi hämtar ut nummerlappar inför tävlingen. Vi checkar sedan in på våra respektive hotell och har kvällen fri för egna nöjen.

Dag 2: Tjejmilen

Vi inleder dagen med en god frukost på vårt hotell. Vår buss tar oss sedan till Sjöhistoriska Museet och starten av Tjejmilen. Efter målgång erbjuds även gemensam bussfärd tillbaka till hotellet. Även denna dag är kvällen fri för att äta ute på någon av Stockholms restauranger. 

Dag 3: Stockholm - Hemorten

Vi inleder dagen med en god frukost på vårt hotell. Vid lunchtid reser vi hemåt och når våra hemorter under eftermiddagen och kvällen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-08-30Birger Jarl, Stockholm12 495:-BokaMer information
2024-08-30Scandic Sjöfartshotellet, StockholmMer än 82 595:-BokaMer information

Hotell

Birger Jarl, Stockholm
Birger Jarl, Stockholm
Eleganta Hotel Birger Jarl ligger 300 meter från tunnelbanestationen Rådmansgatan och Stockholms observatorium. Här erbjuds traditionella svenska rätter och gratis Wi-Fi. Alla de individuellt utformad...
Scandic Sjöfartshotellet, Stockholm
Scandic Sjöfartshotellet, Stockholm
Hotellet ligger trevligt nära Södermalm och Gamla stan. Alla rummen är dubbelrum med två enkelsängar. Läs mer om hotellet här:...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara