Skip to main content

Julmarknad i Hamburg

Hamburg, denna härliga världsstad erbjuder en fantastisk julmarknad. Runt Rådhusplatsen och även runt omkring i innerstaden så ligger bodarna tätt med sina fina hantverk, goda tyska bakverk och charkdelikatesser.

Ett besök i en av de många kyrkorna för att höra lite julmusik är ett tips för den som gillar julmusik. Eller kanske ta sig ner mot hamnen för att äta en god bit mat. Men hela Hamburg är full av restauranger, barer och mysiga caféer.
Så följ med till en traditionell julmarknad i en av Tysklands mest sevärda städer.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Hamburg

Efter uppsamling så beger vi oss söderut mot Danmark och färjar över till Tyskland innan vi anländer till vårt hotell i centrala Hamburg. Middag på egen hand.

Dag 2: Hamburg

Vi startar vår dag med en 2-timmars rundtur med lokalguide. Därefter har vi resten av dagen fritt för egna strövtåg. Doften av glögg eller glühwein känns när man promenerar genom den härliga julmarknaden. Passa på att smaka på dessa delikatesser och kanske ett och annat inköp lockar. Här finns massor att se, inte bara julmarknaden utan även mycket historia runt Altstadt och ner mot hamnen. Vi äter middagen på egen hand. Vill ni läsa mer om Hamburgs julmarknader tryck här.

Dag 3: Hamburg – Hemorten

Då var det dags att ta farväl av Hamburg och vi tar oss norr ut. Vi gör ett stopp för lite shopping innan vi tar färjan mot Danmark och vidare mot svenska vägar. Vi anländer till hemorten under kvällen.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-12-06Hotel Alster-Hof HamburgMer än 84 095:-BokaMer information

Hotell

Hotel Alster-Hof Hamburg
Hotellet ligger centralt nära de båda Alster-sjöarna. Inte långt ifrån den kända Planten und Blomen. Läs mer om hotellet här:...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara