Skip to main content

Legoland

Legoland är ett resmål för hela familjen som blivit mer och mer populärt genom åren. Här finner sig barn i alla åldrar tillrätta till alla föräldrars förtjusning. Den världsberömda nöjesparken utanför Billund har mer än femtio attraktioner för barn och vuxna i alla åldrar.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Kolding

Vi tar plats i bussen och åker söderut mot Göteborg där vår färja väntar på att ta oss över till Danmark. Ombord kan vi passa på att äta och dricka lite gott innan vi återigen tar plats i bussen för vidare färd ner till vårt hotell Comwell Hotel i Kolding. På hotellet finns pool, bastu, biljard, bordtennis mm. Vi äter en gemensam middag efter att vi checkat in.

Dag 2: Legoland

Idag ägnar vi hela dagen åt höjdpunkten på resan – Legoland. Denna fascinerande miniatyrvärld är byggd av mer än 50 miljoner LEGO-bitar. Här finns hundratals byggnader allt från medeltida slott till science fictionstäder. Vi kan ta en båttur genom Miniland, åka Legotåg, eller vandra i vilda västernstaden. På området finns ett flertal restauranger och butiker med Legoprodukter. Vi stannar på Legoland hela dagen och återvänder inte förrän framåt kvällen till vårt hotell där vi äter middag gemensamt.

Dag 3: Kolding – Hemorten

Efter frukost är dags att tänka på hemfärd. Vi tar plats på färjan mot Göteborg för färd åter till Sverige och mot våra hemorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-07-11Comwell Hotel, KoldingMer än 84 595:-BokaMer information
2024-07-24Comwell Hotel, KoldingMer än 84 595:-BokaMer information

Hotell

Comwell Hotel, Kolding
Comwell Hotel, Kolding
Comwell Kolding ligger på ungefär 45 minuters avstånd från Legoland. Hotellet har egen pool, bastu och lekrum. Och för den som vill kan man spela både biljard och pingis. Läs mer om hotellet här...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara