Skip to main content

Rostock weekend

I många år var Rostock Östtysklands största hamn och viktigaste hamnstad. Den historiska hansestaden vid floden Warnow har en vacker stadskärna med gotiska gavelhus och flera medeltida kyrkor. Rostock har mycket att erbjuda och vi bor mitt i centrum strax intill den livliga gågatan Kröpeliner Strasse och har nära till shopping, restauranger och affärer.  

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Rostock

Efter uppsamling tar vi oss söderut och via Danmark så når vi Rostock. Vi checkar in på vårt hotell och har kvällen fri för egna strövtåg.

Dag 2: Rostock

Hela dagen är fri. Passa på att fråga på hotellet om det är något speciellt ni vill se. För er som vill handla öl och vin tar bussen med oss till en bra butik. Sedan har vi återigen fri tid för kvällens nöjen. Det finns gott om restauranger och barer inne i Rostock.

Varför inte ta lokaltransport upp till härliga och fina Warnemünde som ligger vackert utmed kusten.

Dag 3: Rostock – Hemorten

Förhoppningsvis nöjda efter dessa dagar i Rostock så sitter vi återigen upp på vår buss som tar oss hem till våra respektive uppsamlings orter. Vi gör självklart stopp för kaffe och lunch både på ut och hemresan.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-11-22Vienna House by Wyndham Sonne, RostockMer än 82 995:-BokaMer information

Hotell

Vienna House by Wyndham Sonne, Rostock
Vienna House by Wyndham Sonne, Rostock
Detta 4-stjärniga hotell har en 200 år gammal tradition och ligger centralt vid Rostocks gamla marknadsplats. Läs mer om hotellet här :...
Resekalender
22/7Höga Kustenfrån 5 495:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara