Skip to main content

Cykelresa på Ven

Under denna resa besöker vi sommarparadiset Ven med Tycho Brahes Uranienborg per cykel. Vår cykelguide tar oss med runt ön och visar oss det mesta och bästa. Vi bor två nätter i ”Sundets pärla” som är en trevlig hamnstad med härlig sommarpuls.

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Helsingborg

Efter uppsamling reser vi söderut mot Helsingborg. Vi gör sedvanliga stopp för fika/lunch utmed vägen. Efter att vi fått våra rum har vi resten av dagen fri för egna aktiviteter. Kanske ta en tur över till mysiga Helsingör på andra sidan sundet.

Dag 2: Cykeldag på Ven

Nu väntar en heldag på Ven, denna vackra och speciella ö. Med båt ifrån Landskrona så är vi snart på Ven. Tillsammans med vår lokalguide och våra cyklar besöker vi bland annat Tycho Brahes Uranienborg och hans museum, kyrkan Sankt Ibb och mycket mer. Denna dag ingår 3-växlad cykel och hjälm. Vi får även lite egen tid för lunch och egna äventyr på ön. Åter i Helsingborg så är det fri tid.
 

Dag 3: Helsingborg – Hemorten

Efter frukost så får vi lite egen tid innan hemresan. Efter lunch så beger vi oss åter mot våra hemorter. Vi gör ett stopp för fika utmed vägen.

Resekalender
3/6Cinderella - lördagfrån 795:-
4/6Kryssning till Ystad och Visby med Cinderellafrån 4 095:-
7/6Extrapris på Viking Cinderellafrån 595:-
8/6Extrapris på Viking Cinderellafrån 595:-
10/6Cinderella - lördagfrån 795:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara