Skip to main content

Malmö & Köpenhamn

Följ med oss på en kombinerad resa med två fina städer, Malmö och Köpenhamn. Vi bor i Malmö och får här möjlighet att besöka denna vackra stad. För den som vill så besöker vi även den danska huvudstaden under en dag. En härlig kombination i denna storstadsregion.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Malmö

När vi tagit plats i bussen så beger vi oss mot Malmö, stopp för fika eller lunch utmed vägen. Här skall vi bo i två nätter. Vi får våra rum och därefter så är det fri tid för att utforska Malmö. Här finns mycket spännande att uppleva. Många restauranger finns inom gångavstånd då vi bor centralt. Man kan även ta tåget över till Köpenhamn om man vill.

Dag 2: Köpenhamn

Efter frukost så kan dom som vill följa med över till Köpenhamn. Här får vi fri tid att besöka denna härliga stad med sin ”dejliga” stämning. En promenad på Ströget eller kanske ner till Nyhavn kan passa, eller varför inte ett besök på Tivoli. Vi tar en heldag här innan vi åter far mot Malmö för en kväll på egen hand. För den som vill så kan man stanna lite längre och själv ta tåget tillbaks till Malmö.

Dag 3: Malmö – Hemorten

Då var det dags att sitta upp i vår buss igen. Vi beger oss norrut mot våra hemorter och stannar för fika/lunch där det passar i tid.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-09-20Scandic St Jörgen, MalmöMer än 82 295:-BokaMer information
2024-11-15Scandic St Jörgen, MalmöMer än 82 295:-BokaMer information

Hotell

Scandic St Jörgen, Malmö
Scandic St Jörgen, Malmö
Centralt hotell, nära till restauranger och Centralstationen. Läs mer om hotellet här:
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara