Skip to main content

London med ABBA Voyage

Foto: Johan Persson

Följ med oss till världsstaden London! Förutom tid för shopping, besök på spännande museer och mysiga pubar finns gott om tid att bara ströva omkring i denna fantastiska stad. Men höjdpunkten på resan blir nog ändå ABBA Voyage och biljetterna ingår i resans pris.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - London

Vi samlar upp de som bokat bussanslutning, övriga möter upp på Landvetter i god tid innan vårt morgonflyg tar oss till London. Väl på plats möts vi av en buss och tillsammans med en lokalguide startar vi vår vistelse med en tre timmar lång stadsrundtur i London. Därefter checkar vi in på Copthorne Tara Hotel Kensington, beläget i Kensington, inte långt från Hyde Park och Kensington Palace. Under eftermiddagen finns tid att på egen hand upptäcka omgivningarna, kanske ett besök på det välkända varuhuset Harrods kan locka. Senare på kvällen serveras vi en gemensam middag på vårt hotell.

Dag 2 London

Efter frukost är hela dagen är fri för egna aktiviteter. Staden erbjuder en massa olika sevärdheter, shopping, spännande museer, vackra parker och mysiga pubar och restauranger. I vår resa ingår ett Oyster card laddat med 30 pund som kan nyttjas i hela Londons buss-och tunnelbanenät, och som lätt tar dig runt i staden om du tröttnar på att promenera.

Dag 3 London - ABBA Voyage

Även denna dag är fri för egna aktiviteter men framåt kvällen möts vi för gemensam busstransport till arenan Queen Elizabeth Olympic Park, även kallad ABBA arena, där en helt magisk show väntar med dom virtuella ”Abbatarerna”.  Vi har bra platser på sittande läktare och efter showen väntar vår buss för att smidigt ta oss tillbaka till vårt hotell.

Dag 4 London - Hemorten

När vi ätit frukost är det dags att tacka London för denna gång, vår buss tar oss ut till flyget som senare under förmiddagen tar oss hem till Landvetter igen. För de som bokat anslutningsbuss finns den på plats för att ta oss den sista biten hem.

Flyginformation

Flyginformation

Preliminära flygtider:

Flygbolag: Norweigan Air

2024-10-22 Landvetter - London(Gatwick) 07.40 - 08.40

2024-10-25 London(Gatwick) - Landvetter 11.30 - 14.35 

2 incheckat bagage maxvikt av 23 kg per person

Handbagage max 10 kg

Alla tider är lokala. (Brittisk tid = - 1 timme)

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-10-22Copthorne Tara Hotel, London KensingtonFullbokad, väntelista10 995:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Copthorne Tara Hotel, London Kensington
Copthorne Tara Hotel, London Kensington
I området Keningston i London hittar vi vårt hotell 4-stjärniga hotell Copthorne Tara Hotel. Här bor vi med närhet till kända turistmål som Notting Hill, Hyde Park och Royal Albert Hall. Läs mer om ho...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara