Shopping

Kielkryssning

Kryssa med oss till Kiel. Följ med oss på denna trevliga resa till shoppingstaden Kiel. Vi bor två nätter ombord på Stenas färja och får en heldag i Kiel på egen hand.

3 dagar från 1 550:- Läs mer

Shopping i Burg, 2 dagar

Följ med på en shopping weekend i norra Tyskland. En prisvärd shoppingresa till Tyskland, med möjlighet till bra shopping och en trevlig övernattning med en inkluderad middag på hotell IFA i Burg.

2 dagar från 1 590:- Läs mer

Shopping i Tyskland

Följ med på en bekväm shoppingtur till Tyskland. Följ med på en bekväm shoppingtur till Tyskland! Observera att Covidbevis är obligatoriskt och att två veckor sedan dos 2 måste ha passerat för inresa i Tyskland/Danmark. För mer information och beställa Covidbevis gå in på https://www.ehalsomyndighe...

2 dagar från 1 495:- Läs mer

Shoppingweekend i Lübeck

Shoppingweekend i Lübeck. Unna dig en mysig weekend i Lübeck, en resa som innehåller massor av shopping och lite egen tid i den vackra Hansastaden.

3 dagar från 2 550:- Läs mer

Shoppingkryssning till Tyskland

Följ med oss på en bekväm weekendkryssning till Tyskland. Förutom gott om tid för shopping får vi chans att njuta av Hansestaden Lübeck.

3 dagar från 1 895:- Läs mer

Julhyttsill i Glasriket med Utvandrarna

Julhyttsill i Glasriket med Utvandrarna. En härlig julresa till Kosta, här äter vi en fantastisk och mättande Julhyttsill, med många goda maträtter som de gamla Glasblåsarna åt efter arbetet slut. Vi besöker Kostas Julmarknad och vi tar oss en tur runt i Glasriket. Vi får även höra mer om Mobergs oc...

3 dagar från 3 495:- Läs mer
Resekalender
1/7Bornholmfrån 4 995:-
2/7Nordkapfrån 10 595:-
4/7Höga Kustenfrån 4 295:-
9/7Geilo med Kjeåsen och Flåmsbananfrån 4 795:-
9/7Midnattssolens förtrollande landfrån 8 250:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara