Skip to main content

Shoppingresor

Följ med oss på en härlig shoppingresa med buss till Tysklands mysiga Lübeck, shoppingkryssning eller Sveriges shoppingmecka Gekås i Ullared.

Kielkryssning

Kryssa med oss till Kiel. Följ med oss på denna trevliga resa till shoppingstaden Kiel. Vi bor två nätter ombord på Stenas färja och får en heldag i Kiel på egen hand.

3 dagar från 1 550:- Läs mer

Shopping i Burg, 2 dagar

Följ med på en shopping weekend i norra Tyskland. En prisvärd shoppingresa till Tyskland, med möjlighet till bra shopping och en trevlig övernattning med en inkluderad middag på hotell IFA i Burg.

2 dagar från 1 590:- Läs mer

Shopping i Tyskland

Följ med på en bekväm shoppingtur till Tyskland. Följ med på en bekväm shoppingtur till Tyskland! Observera att Covidbevis är obligatoriskt och att två veckor sedan dos 2 måste ha passerat för inresa i Tyskland/Danmark. För mer information och beställa Covidbevis gå in på https://www.ehalsomyndighe...

2 dagar från 1 495:- Läs mer

Shoppingweekend i Lübeck

Shoppingweekend i Lübeck. Unna dig en mysig weekend i Lübeck, en resa som innehåller massor av shopping och lite egen tid i den vackra Hansastaden.

Ring oss på 0511-34 66 60 för att boka Läs mer

Shoppingkryssning till Tyskland

Följ med oss på en bekväm weekendkryssning till Tyskland. Förutom gott om tid för shopping får vi chans att njuta av Hansestaden Lübeck.

3 dagar från 1 895:- Läs mer

Julhyttsill i Glasriket med Utvandrarna

Julhyttsill i Glasriket med Utvandrarna. Julhyttsill med Robert Wells, kan det bli bättre? Följ med på en härlig julresa till Kosta, här äter vi en fantastisk och mättande Julhyttsill, uppträdande av Robert Wells, med många goda maträtter som de gamla Glasblåsarna åt efter arbetet slut. Vi besöker K...

3 dagar från 3 495:- Läs mer

Ullared från Gotland

Följ med till Ullared från Gotland!

2 dagar från 1 895:- Läs mer

Påskmarknad i Rostock

Res till Rostock. Påskmarknaden i Rostock är tradition, här finns massor av Påskmys och många godsaker att inhandla. I många år var Rostock DDR´s största hamn och numera tredje största Östersjöhamn i Tyskland. Staden förstördes mycket under andra världskriget men fortfarande finns möjlighet at...

3 dagar från 2 775:- Läs mer
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara