Skip to main content

Zillertal - Skidresa

Att resa till Alperna i mars - när vårsolen börjar titta fram - är kanske bästa tiden för en härlig skidvecka. Denna resa går till den österrikiska Zillerdalen och vi bor i byn Stumm in Zillertal. Vårt hotell håller god standard och alldeles utanför dörren stannar skidbussen. På bara några minuter tar man sig lätt till HochZillertal och dess härliga skidsystem. Men i Zillertal finns hela fyra omfattande skidområden, och det är lätt att även prova backarna både i Mayrhofen, Zell am Ziller eller varför inte Hintertuxer Gletscher, där det bjuds på glaciärskidåkning på över 3 200 meters höjd.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1-2: Hemorten – Zillertal (Stumm)

Vi startar resan på lördag förmiddag och tar oss via Helsingborg-Helsingör och Danmark vidare över  till Tyskland. På autobahn färdas vi vidare söderut med kortare stopp för mat och kvällstoalett. Tidigt på söndag morgon hoppas vi nå den österrikiska gränsen och strax är vi framme i den vackra Zillerdalen. För dom som vill väntar en första skiddag, innan det är dag satt checka in på Hotel zum Pinzger där vi senare serveras en gemensam middag.

Dag 3-7: Härliga dagar i Zillertal

Varje dag ingår en riklig frukostbuffé och en trerätters middag på vårt hotell (två kvällar serveras buffé), och dagarna bjuder på härlig skidåkning i området.
Läs mer om skidområdet här

Dag 8-9: Zillertal - Hemorten

Efter frukost och en lugn förmiddag packar vi in oss i vår buss och startar vår hemresa. Vi räknar med att åter nå våra hemorten under söndag eftermiddag.

Karta

Hotell

Hotel Zum Pinzger, Stumm
Hotel Zum Pinzger, Stumm
Detta mysiga hotell ligger i hjärtat av Stumm. Hotellet är inrett i typsik Österrikisk stil och har en egen restaurang där vi njuter av gemensama middagar. För den som vill erbjuder hotellet ett egen...
Resekalender
3/6Cinderella - lördagfrån 795:-
4/6Kryssning till Ystad och Visby med Cinderellafrån 4 095:-
7/6Extrapris på Viking Cinderellafrån 595:-
8/6Extrapris på Viking Cinderellafrån 595:-
10/6Cinderella - lördagfrån 795:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara