Skip to main content

Zillertal - Skidresa

Att resa till Alperna i mars när vårsolen börjar titta fram är kanske bästa tiden för en härlig skidvecka. Denna resa går till den österrikiska Zillerdalen och vi bor i byn Stumm i Zillertal. Vårt hotell håller god standard och alldeles utanför dörren stannar skidbussen. På bara några minuter tar man sig lätt till HochZillertal och dess härliga skidsystem. Men i Zillertal finns hela fyra omfattande skidområden, och det är lätt att även prova backarna både i Mayrhofen, Zell am Ziller eller varför inte Hintertuxer Gletscher, där det bjuds på glaciärskidåkning på över 3 200 meters höjd.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1-2: Hemorten – Zillertal (Stumm)

Vi startar resan på lördag förmiddag och reser via Helsingborg-Helsingör och Danmark vidare över till Tyskland. På autobahn färdas vi vidare söderut med kortare stopp för mat och kvällstoalett. Tidigt på söndag morgon hoppas vi nå den österrikiska gränsen och strax är vi framme i den vackra Zillerdalen. För dom som vill väntar en första skiddag, innan det är dag satt checka in på Hotel zum Pinzger där vi senare serveras en gemensam middag.

Dag 3-7: Skiddagar i Zillertal

Varje dag ingår en riklig frukostbuffé och en trerätters middag på vårt hotell (två kvällar serveras buffé), och dagarna bjuder på härlig skidåkning i området.
Läs mer om skidområdet här

Dag 8-9. Zillertal – Hemorten

Efter frukost och en lugn förmiddag packar vi in oss i vår buss och startar vår hemresa. Vi räknar med att åter nå våra hemorten under söndag eftermiddag.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-03-09Hotel Zum Pinzger, StummMer än 810 295:-BokaMer information

Hotell

Hotel Zum Pinzger, Stumm
Hotel Zum Pinzger, Stumm
Detta mysiga hotell ligger i hjärtat av Stumm. Hotellet är inrett i typsik Österrikisk stil och har en egen restaurang där vi njuter av gemensama middagar. För den som vill erbjuder hotellet ett egen...
Resekalender
29/11Ullaredfrån 250:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara