Skip to main content

Änglagård Musikalen på Oscarsteatern

Tommy Körberg och Helen Sjöholm spelar två av huvudrollerna i höstens stjärnfyllda musikalsatsning på Oscarsteatern.

Musikalen är baserad på Colin Nutleys film som hade premiär 1992 och blev en av våra mest älskade filmklassiker. Precis som i filmen inleds historien med att Fanny och Zac lämnar nattklubbslivet i Berlin då Fanny får ett dödsbesked. De beger sig till den lilla byn Yxared, belägen i skogarna utanför Ulricehamn och deras hemkomst väcker stora känslor och skapar en oundviklig kulturkrock. Här möter de bland annat byns matriark Rut (Helen Sjöholm) och Gottfrid (Tommy Körberg) som lever ett stillsamt ungkarlsliv tillsammans med sin bror Ivar. När Fanny får reda på mer om sin bakgrund knyts nya livslånga band och nya vänskaper uppstår.

Musikalen är komponerad av Fredrik Kempe och Edward af Sillén är manusförfattare. Vi ser också en rad folkkära musikalartister och skådespelare såsom Lindy Larsson, Tuva B Larsen och Fredrik Lycke. Johan Siberg leder en tolv-mannaorkester som står för musiken.

Dagsprogram

Dag 1. Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling reser vi till Stockholm med stopp för fika och lunch utmed vägen. Vi anländer till centrala Stockholm under eftermiddagen och checkar in på centrala Hotel Birger Jarl. Efter några timmars fritid och tid för en tidig middag samlas vi och beger oss till Oscarsteatern där musikalen startar 19.30. Efter showen är slut är det cirka 20 minuters promenad till vårt hotell.

Dag 2. Stockholm – Hemorten

Vi inleder dagen med en god frukost på vårt hotell. Vid lunchtid reser vi hemåt och når våra hemorter under eftermiddagen och kvällen.

Våra biljetter är alltid i kategori A.
Avresan den 4/5 är en matinéföreställning.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-09-13Birger Jarl, Stockholm81 495:-BokaMer information
2024-10-12Birger Jarl, Stockholm11 495:-BokaMer information

Hotell

Birger Jarl, Stockholm
Birger Jarl, Stockholm
Eleganta Hotel Birger Jarl ligger 300 meter från tunnelbanestationen Rådmansgatan och Stockholms observatorium. Här erbjuds traditionella svenska rätter och gratis Wi-Fi. Alla de individuellt utformad...
Resekalender
22/7Höga Kustenfrån 5 495:-
24/7Gotland - Scandic Visbyfrån 7 695:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara