Skip to main content

Costa Brava med Barcelona

Följ med till härliga Costa Brava och njut av härliga Santa Susanna. Vi flyger med direktflyg till Barcelona t/r och vårt utmärkta fyrstjärniga hotell ligger ett stenkast från den milslånga stranden. Vår resa inkluderar en heldagsutflykt till Barcelona och vårt hotell erbjuder flera dagliga gruppaktiviteter.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Santa Susanna

Vi samlar upp de som bokat anslutning och flyger från Göteborg till Barcelona. Väl på plats i Spanien väntar vår buss för att ta oss till Santa Susanna, där vi nu skall bo under vistelse. Hotellet är beläget cirka två kilometer från Malgrat de Mar och har mycket nära till den långa stranden. Inom bekvämt gångavstånd finns även den lokala järnvägsstationen med tågförbindelse både till Barcelona och Lloret de Mar. Under vistelsen ingår halvpension, dvs frukost och middag varje dag på vårt hotell. Till varje middag ingår även en karaff vatten/vin. Våra hotellrum är bland annat utrustade med både vattenkokare och säkerhetsbox, och på hotellet finns en tvättstuga med self service (utan extra kostnader för hotellgäster).

Dag 2-11: Santa Susanna

Det härliga klimatet på Costa Brava i Katalonien gör det behagligt att semestra här nästan året runt. Costa Brava betyder ”Den vilda kusten” och den startar i trakterna kring Blanes och sträcker sig upp till den franska gränsen. Kusten är kuperad och vissa delar utgörs av mäktiga klippor och andra av långa sandstränder.
 

Under en dag ingår en heldagsutflykt till härliga Barcelona som är Kataloniens huvudstad. Vi reser med buss och blir sedan välkomnade av en lokalguide som tar oss med på en stadsrundtur. Vi ser bland annat berget Montjuic, Plaza Catalunya, gågatan La Rambla och den ofullbordade katedralen Sagrada Familia. Vi får även tid till lunch på egen hand och en chans att se oss runt bland butiker och varuhus.

Om intresse finns anordnar vi även under vistelsen extra utflykter. Vår reseledare kan ge mer information. Vårt hotell har två utomhuspooler och en inomhuspool. De kan även erbjuda flera gruppaktiviteter som exempelvis yoga, vattengymnastik och enklare vandringar.

Dag 12: Santa Susanna – Hemorten

Efter en tidig frukost är det dags att packa ihop och ta plats i bussen för transfer till flygplatsen i Barcelona. Här väntar flyget som skall ta oss tillbaka till Göteborg. Buss väntar för hemtransport för de som bokat anslutning.

Flyginformation

Flyginformation

Preliminära flygtider:

Flygbolag: Norweigan Air

2024-10-06 Landvetter - Barcelona 19.55 - 22.55

2024-10-17 Barcelona - Landvetter 16.05 - 19.55 

2 incheckat bagage maxvikt av 23 kg per person

Handbagage max 10 kg

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-10-06Hotel Indalo Park, Santa SusannaMer än 813 295:-BokaMer information

Hotell

Hotel Indalo Park, Santa Susanna
Hotel Indalo Park, Santa Susanna
200 meter från Medelhavets strand hittar vi Hotel Indalo Park i Santa Susanna. Här njuter vi av sol och bad. Hotellet har egen utomhuspool, bar och WiFi. Läs mer om hotellet här...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara