Skip to main content

Almuñécar

Fly vintermörker och kyla och följ med oss till spanska solkusten!
På resorna bor vi på den spanska soliga kusten, i Almuñécar, på fina Hotel Victoria Playa. Hotellet är beläget endast 200 m från stranden och en kort promenad från både köpcentrum och gamla staden.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1. Hemorten – Almuñécar

Vi samlar upp de som bokat anslutning och flyger från Göteborg till Malaga. Väl på plats i Spanien väntar vår buss för att ta oss till Almuñécar, där vi nu skall bo under flera veckor. Hotellet är centralt beläget, nära både strand och centrum, och mycket omtyckt av våra tidigare resenärer. Då vi landar sent så ingår ingen middag denna kväll, men under resten av vistelsen så ingår det halvpension, dvs frukost och middag varje dag på vårt hotell.

Dag 2 – 21. Almuñécar

Denna del av solkusten kallas Costa Tropical, och det härliga klimatet gör det behagligt att semestra här året runt. Här odlas exotiska frukter såsom avokado, mango och papaya.  Almuñécar, med sina dryga 25 000 invånare är en lugn stad belägen på Andalusiens södra kust, och här upplever man den härliga kulturen och den goda maten. På en höjd ovanför gamla stan i Almuñécar finns bland annat en botanisk trädgård med en fågelpark. Man kan också göra lite längre utflykter på egen hand med lokalbussen, kanske för att besöka romdestilleringen i Motoril där det även finns ett trevligt olivmuseum.
Om intresse finns anordnar vi även under vistelsen extra utflykter till bland annat Malaga, Gibraltar och Nerjagrottorna. Vår reseledare på plats ger mer information.

Dag 22. Almuñécar – Hemorten

Efter frukost är det dags att packa ihop och ta plats i bussen för transfer till flygplatsen i Malaga. Här väntar flyget som skall ta oss tillbaks till Göteborg. Buss väntar för hemtransport för de som bokat anslutning.

Flyginformation

Flyginformation

Preliminära flygtider:
Avresa 9/11

Flygbolag: Norwegian

9/11 Landvetter - Malaga 20.05 - 23.50

30/11 Malaga - Landvetter 15.40 - 19.25

2 kolli incheckat bagage maxvikt av 23 kg per person

Handbagage max 10 kg

Avresa: 25/2

Flygbolag: SAS

25/2 Landvetter - Malaga 13.50 - 17.45

18/3 Malaga - Landvetter 18.35 - 22.30

1 kolli incheckat bagage maxvikt av 23 kg per person

Handbagage max 8 kg

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-11-09Hotel Victoria Playa, AlmunecarMer än 817 695:-BokaMer information
2025-02-25Hotel Victoria Playa, AlmunecarMer än 818 595:-BokaMer information

Hotell

Hotel Victoria Playa, Almunecar
Hotel Victoria Playa, Almunecar
Hotel Victoria Playa ligger i den spanska semesterorten Almuñécar. Hotellet ligger i närheten av stranden och har bland annat egen uppvärmd pool, fritt WIFI för att göra er upplevelse så bra som möjli...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara