Skip to main content

Holland

Ett säkert vårtecken är våra omtyckta Hollandsresor, då vi besöker både Keukenhof, Aalsmer och gör en kanaltur i Amsterdam. 

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Tyskland

Efter uppsamling och resa genom Danmark, färdas vi den sista biten på tyska vägar till vårt övernattningshotell där gemensam middag väntar.

Dag 2: Tyskland – Holland

Efter en stärkande frukost kör vi mot den holländska gränsen och tar oss förbi den kända Zuiderseevallen – den tre mil långa fördämningen som förbinder Nordholland med Friesland. Väl framme på vårt hotell väntar middag.

Dag 3 – 4: Utflykter i Holland

Under två dagar kommer vi få se och uppleva mycket av Holland. Bland annat besöker vi världens största blomsterauktion i Aalsmer. Här auktioneras varje dag ut ca 14 miljoner blommor och växter. Vi gör en kanaltur i Amsterdam, där vi även får lite tid på egen hand. Ett besök på Keukenhof med sina tusentals tulpaner och andra lökväxter är ju ett måste när man reser till Holland vid denna tidpunkt – en höjdpunkt på resan för många. Middagarna äter vi gemensamt på vårt hotell.

Dag 5: Holland – Tyskland 

Dags att säga adjö till Holland för denna gång och vi tar sikte på vårt övernattningshotell i Tyskland där middag väntar.

Dag 6: Tyskland – Hemorten 

Efter några trevliga dagar med fina reseminnen återstår nu bara sista biten till respektive hemort.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2022-04-17Holland, avresa 17/4 - 2022Mer än 86 795:-BokaMer information

Hotell

Holland, avresa 17/4 - 2022
Holland, avresa 17/4 - 2022
Avresa 17/4 - Dag 1: Good Morning +, Bad Oldesloe Dag 2-4: Villa Vennendal Landgoedhotel, Nunspeet Dag 5: Good Morning +, Bad Oldesloe...
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara