Skip to main content

Tomas Ledin på Dalhalla

Under två magiska kvällar i juli kommer Tomas Ledin till Dalhalla med sin sommarturné. Tillsammans med hans medmusikanter Vapendragarna intar han det gamla kalkbrottet utanför Rättvik som ofta beskrivs som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Tomas Ledin har en nästintill outtömlig låtskatt och han har skapat musik som gett minnen till de allra flesta svenskar. Under kvällen utlovas en hitkavalkad där alla hans största hit ingår. Vi får säkerligen höra bland annat En del av mitt hjärta, I natt är jag din, Sommaren är kort, Snart tystnar musiken, Blå blå känslor och många fler.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Falun

Efter uppsamling reser vi via Örebro till Falun med stopp för lunch utmed vägen. Vi anländer till Falun under sen eftermiddag där vi checkar in på vårt hotell. Vi äter sedan en tidig gemensam middag på hotellet innan vi beger oss till Rättvik och Dalhalla. Vi intar våra utmärkta platser och 20.00 inleds konserten. Efter konserten återvänder vi till vårt hotell som vi når omkring midnatt.

Dag 2: Falun – Hemorten

Efter en sovmorgon och en god frukost reser vi hemåt. Vi stannar utmed vägen för lunch även på hemresan och anländer till våra hemorter under eftermiddagen.

Våra förbokade biljetter som är inkluderade i resans pris är centrala platser inom gul kategori, rad 15-22 och rad 29-31.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-07-19Scandic Lugnet, Falun43 175:-BokaMer information

Hotell

Scandic Lugnet, Falun
Scandic Lugnet, Falun
I Falun bor vi bekvämt i den stora friluftsanläggningn Lugnet. Här finns både pool, gym och bastu att njuta av. Läs mer om hotellet här...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara