Skip to main content

Shoppingweekend i Lübeck

Unna dig en mysig weekend i Lübeck, en resa som innehåller massor av shopping och lite egen tid i den vackra hansestaden vid floden Trave. Här finns ett stort utbud av krogar, restauranger och butiker. Passa på att göra ett besök i Niedereggers marsipanbutik som finns mitt i centrum och provsmaka den världsberömda marsipanen.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Lübeck

Efter uppsamling tar vi oss söderut och via Danmark och över till Tyskland. Vi stannar till vid någon gränshandel innan vi kör den sista biten till vårt hotell i Lübeck, där vi checkar in och har sedan kvällen fri för egna strövtåg i den mysiga hansestaden.

Dag 2: Lübeck

Efter frukost tar vi bussen ut till Citti, det stora varuhuset som förutom erbjuder shopping av diverse drycker har massor av trevligaffärer som väl är värda ett besök. Resten av dagen tillbringar vi på egen hand i Lübeck.
 

Dag 3: Lübeck – Hemorten

Frukost och därefter är det dags att ta plats i vår buss som tar oss hem till våra respektive uppsamlings orter. Vi gör självklart stopp för kaffe och lunch både på ut och hemresan.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2023-07-17Park Inn by Radisson, LübeckMer än 82 795:-BokaMer information

Hotell

Park Inn by Radisson, Lübeck
Park Inn by Radisson, Lübeck
Park Inn by Radisson ligger i hjärtat av Lübeck. Ett stenkast från hotellet ligger stadsporten Holstentor och innanför den ligger Lübecks UNESCO bevarade gamla stan. Hotellet har en egen italiensk res...
Resekalender
31/3Påskmarknad Rostockfrån 2 795:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara