Skip to main content

Julmarknad i Schwerin

Schwerin är en trevlig och lagom stor stad för lite egna strövtåg. På deras Julmarknad så doftar det härligt ifrån alla bodar med Gluhewine och andra goda saker som finns att köpa. Schwerin har också ett mycket fint och välbesökt slott.  

Dagsprogam

Dag 1: Hemorten – Schwerin

Efter avklarad uppsamling beger vi oss söderut, vi tar fika stopp utmed vägen. Snart ser vi färjorna som skall ta oss till Danmark, och ett par timmar senare tar vi färjan till Puttgarden. Därefter har vi några timmar kvar till Schwerin och vårt hotell. Middagen äter vi på egen hand. På gångavstånd ligger det en trevlig restaurang med eget bryggeri - Altstadtbrauhaus.

Dag 2: Schwerin

Då har vi en heldag att spendera i denna trevliga stad. Ta en kort promenad ner till de mer centrala delarna av Schwerin, där finns flera caféer, restauranger och Julmarknaden är igång för fullt. Missa inte ett besök i det vackra och kända slottet, här finns mängder av fotografier av kända kungar och andra viktiga personer, även ifrån svensk historia. Middag på egen hand även denna kväll. 

Dag 3: Schwerin – Hemorten

Då var det dags att ta farväl av Schwerin för denna gång. Vi tar samma väg som på utresan och i mån av tid så gör vi stopp för lite gränshandel. Vi anländer svensk mark och där gör vi sedvanligt mat stopp.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-11-25InterCity Hotel SchwerinMer än 82 795:-BokaMer information
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara