Skip to main content

Julmarknad i Tallinn

Följ med oss på en härlig Julmarknads kryssning till Estlands huvudstad, Tallinn. Vi reser med Tallinks fina nattfärja till ett sprudlande Tallinn. Här får vi en trevlig dag i land på egen hand. Shoppa, dofta och se alla härliga hemgjorda saker. En härlig och annorlunda Julmarknad.
 

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling i Västsverige tar vi sikte Stockholm och Värtahamnen. Väl framme väntar Tallinks färja som ska ta oss över Östersjön. Vi letar upp våra hytter och sedan väntar en kväll ombord. För den som vill kan man köpa till både frukost och Julbord. Förutom god mat finns flera möjligheter att roa sig ombord med både barer nattklubb och shopping.

Dag 2 Tallinn

Efter ankomst till Tallinn så har vi nästan en hel dag till egna utflykter. Själva centrum ligger bara en kort promenad ifrån färjeläget. Tallinn har mycket historia och här finns mycket att se. Vi strosar omkring bland smala gränder och mysiga byggnader och intar dagens lunch på egen hand. Julmarknaden är i fullgång och här finns mycket att handla, äta och mycket mer. Sedan återvänder vi till färjan för ytterligare 1 natt ombord. Kanske ett Julbord passar denna kväll, förboka vid bokning.

 Dag 3 Stockholm - Hemorten

Frukosten står serverad för den som bokat detta. När vi anlänt till Stockholm så återstår bara hemresan.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-12-03Baltic QueenMer än 81 495:-BokaMer information

Hotell

Baltic Queen
Följ med ombord på trevliga Baltic Queen, här äter vi gott och njuter av vår överfart över Östersjön. Läs mer om fartyget här:...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara