Skip to main content

Hälsoresa till Polen

Spa i Polen blir allt mer populärt bland svenskar, mycket beroende på hög kvalitet till ett bra pris. Även i år har vi resor till i polska Swinoujscie.  Under fyra dagar så får vi behandlingar som ingår i resans pris, och möjlighet att njuta av härliga bad.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten - Swinoujscie

Vi tar landvägen via Danmark och Tyskland ner mot Swinoujscie och anländer framåt kvällningen. Efter ankomst till hotellet väntar middag.

Dag 2-5: Swinoujscie

Efter frukost startar vi med en konsultation av läkare och efter detta så ordineras man olika sorters behandlingar under de fyra dagar man är på plats, hela 10 behandlingar ingår i resans pris (samt 1 x Hydrojet och 1 x Salt cave). Man kan självklart köpa till flera behandlingar och massage på plats. Det är fritt inträde till pooler, jacuzzin och den fina bastu avdelningen. Självklart finns även gym för den som önskar och under vistelsen i Polen ingår helpension (frukost, lunch och middag).

Mer information finns på hotellets hemsida.

Passa även på att ta en promenad antingen utmed den vackra kusten eller i centrala delarna av den historiska staden. Här finns flera restauranger och barer om man vill hoppa över någon måltid på hotellet.

Dag 6: Swinoujscie – Hemorten

Nu säger vi farväl till Polen för denna gång. Vi tar återigen vägen via Tyskland och Danmark upp mot Sverige. Sedan återstår resan upp till våra hemorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2021-10-17Hotel Trzy Wyspy, ŚwinoujścieMer än 85 995:-BokaMer information

Hotell

Hotel Trzy Wyspy, Świnoujście
Hotel Trzy Wyspy, Świnoujście
Hotel Trzy Wyspy ligger mellan havet och Świnoujścies centrum. På hotellet ingår det en rad med olika behandlingar och konsultationer. Hotellet har egen pool, jacuzzi, gym och relax som är f...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara