Skip to main content

Hälsoresa till Polen

Att resa på Spa i Polen blir allt mer populärt bland oss svenskar, mycket beroende på hög kvalitet till ett mycket bra pris. Vår resa går till polska Swinoujscie, och under dagarna får vi en hel massa behandlingar som ingår i resans pris, och möjlighet att njuta av härliga bad.

 

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Swinoujscie

Vi tar landvägen via Danmark och Tyskland ner mot Swinoujscie och anländer framåt kvällningen. Efter ankomst till hotellet väntar middag.

Dag 2-4: Swinoujscie

Efter frukost startar vi med en konsultation av läkare och efter detta så ordineras man olika sorters behandlingar under de sex dagar man är på plats, hela fem medicinska behandlingar ingår i resans pris (varav 1 x Hydrojet och 1 x Salt cave). Man kan självklart köpa till flera behandlingar och massage på plats. Det är fritt inträde till pooler, jacuzzin och den fina bastuavdelningen. Självklart finns även gym för den som önskar och under vistelsen i Polen ingår helpension (frukost, lunch och middag från middag på ankomstdagen och frukost på hemresedagen).

Mer information finns på hotellets hemsida.

Passa även på att ta en promenad utmed den vackra kusten eller i centrala delarna av den historiska staden. Här finns flera restauranger och barer om man vill hoppa över någon måltid på hotellet.

Dag 5: Swinoujscie – Hemorten

Nu säger vi farväl till Polen för denna gång. Vi tar återigen vägen via Tyskland och Danmark upp mot Sverige. Sedan återstår resan upp till våra hemorter.

Information om behandlingar

OBS! SPA avdelningen på hotellet vill att man ska ta med sig innetofflor och vita strumpor (strumpor finns även att köpa i receptionen för ca. Euro 5, Badrocken kostar ca. Euro 10, betalas på plats).

Vänligen notera att hälsobehandlingar ordineras av hotellets läkare efter ett kortare besök dag 2. Det kan vara så att läkaren rekommenderar flera likadana behandlingar för att motverka en specifik åkomma.
För information om ytterligare behandlingar och priser se nedanstående länkar. Dessa bör förbokas för att garantera tid så tidigt som möjligt, senast en vecka innan avresa.

SPA treatments http://www.trzywyspy.pl/en/spa-english/spa-en
MEDI treatments http://www.trzywyspy.pl/en/spa-english/medi
Pediatric treatments http://www.trzywyspy.pl/en/spa-english/podiatric-office  

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-11-10Hotel Trzy Wyspy, ŚwinoujścieMer än 85 575:-BokaMer information

Hotell

Hotel Trzy Wyspy, Świnoujście
Hotel Trzy Wyspy, Świnoujście
Hotel Trzy Wyspy ligger mellan havet och winoujcies centrum. På hotellet ingår det en rad med olika behandlingar och konsultationer. Hotellet har egen pool, jacuzzi, gym och relax som är fritt att anv...
Resekalender
1/5Kielkryssningfrån 1 995:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara