Skip to main content

Öl & Whiskymässan i Göteborg

Följ med på en vårresa till Göteborg och upplev den årliga Öl & Whiskymässan på Svenska Mässan. Detta årliga event har blivit en tradition för alla som har intresse för dessa ädla drycker. Under en eftermiddag och kväll njuter vi av att umgås med likasinnade samt provsmakar öl och whisky från världens alla hörn.

 

Dagsprogam

Dag 1: Hemorten – Göteborg

Efter uppsamling reser vi till Göteborg som vi når under eftermiddagen. Här checkar vi in oss på vårt centrala hotell och inkvarterar oss på våra rum. Sedan beger vi oss till Svenska Mässan för en eftermiddag och kväll på den omåttligt populära mässan. Här samlas ett stort antal utställare från bryggerier, mikrobryggerier, whiskydestillerier, importörer och en rad olika delikatessföretag. Under sina två dagar lockar mässan mellan 20 000 – 25 000 besökare som kan provsmaka allt mellan himmel och jord samt lära sig mer om främst öl och whisky. Biljetter för provsmakningar köps på plats och mässan är öppen till 22.00. Åldersgränsen för alla gäster är minst 20 år (obligatorisk legitimationskontroll. Efter mässan tar vi oss på egen hand till vårt hotell.

Dag 2: Göteborg – Hemorten

Efter en lugn morgon och en god frukost får vi en fri förmiddag i Göteborg. Vid lunchtid reser vi hemåt till våra hemorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-04-20Scandic Crown, GöteborgMer än 81 775:-BokaMer information

Hotell

Scandic Crown, Göteborg
Scandic Crown, Göteborg
Ett stenkast från centralstationen i Göteborg hittar vi Scandic Crown. Här har vi ett bra utgångsläge för att njuta av staden! Läs mer om hotellet här...
Resekalender
23/2Björn Skifs från 2 095:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara