Skip to main content

Malmö med Roxettes, Joyride The Musical

Följ med oss till Malmö och ta chansen att se Joyride the Musical. Den nyskrivna feelgood-musikalen bygger på musiken från Roxettes fantastiska karriär. Per Gessle och Marie Fredriksson har sålt cirka 80 miljoner album och flera låtar toppade försäljningslistorna runt om i världen. Episka låtar som It Must Have Been Love, Listen To Your Heart, och The Look ligger till grund för musikalen, där handlingen är baserad på den engelska succéförfattaren Jane Fallons relationskomedi Got You Back! Den är fylld av välkända hits, allt från glada upptempolåtar och smäktande powerballader.

Handlingen kretsar kring ett triangeldrama mellan Stephanie, som jobbar som stylist och lever i London, Joe och Katie. Hon är tillsammans med Joe som lever ett dubbelliv mellan henne och sin älskarinna Katie. När det upptäcks bestämmer de bedragna kvinnorna sig för att lära Joe en läxa och ingår en hemlig pakt. Men planen, som först verkade så bra, börjar snart gå dem ur händerna. Frågan är om det verkligen blir som de tänkt sig. Och när de väl har fått sin hämnd, vad ska de göra då? 

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Malmö

Efter uppsamling styr vi söder ut mot Skåne och Malmö. Vi stannar för lite fika/lunch på vägen och räknar att nå vårt centrala hotell under tidig eftermiddag. Här har vi chans att hinna gå en vända på stan och äta en god bit mat innan vi tar bussen den korta biten till Malmö Operan. Efter föreställningen så tar vi oss tillbaks till vårt hotell på egen hand och en promenad tar endast 10-15 minuter. Föreställningen startar kl. 18.00 och varar cirka 2,5 timma inklusive en paus.

Dag 2: Malmö – Hemorten

Efter frukost och lite egen tid i Malmö lämnar vi Skåne bakom oss och styr åter hemåt. Passa på att ta en fika/lunch innan avresa, vi stannar utmed vägen för fika även på hemresan.

Våra förbokade biljetter som erbjuds är:

Avresa 19/10: sidoparkett, rad 7-13, tillägg 790,-
Avresa 16/11: parkett, rad 8-11, tillägg 870,-

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-10-19Scandic St Jörgen, MalmöMer än 81 295:-BokaMer information
2024-11-16Scandic St Jörgen, MalmöMer än 81 295:-BokaMer information

Hotell

Scandic St Jörgen, Malmö
Scandic St Jörgen, Malmö
Centralt hotell, nära till restauranger och Centralstationen. Läs mer om hotellet här:
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara