Skip to main content

Lasse Stefanz på Birka Gotland

Äntligen är det dags för Nordens största dansband att kliva ombord på Birka Gotland och bjuda på två kryssningar utöver det vanliga – där hela båten går i det legendariska bandets tecken. Boka redan nu årets härligaste partykryssning och dansa loss till Lasse Stefanz!

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Kryssning Birka Gotland

Efter uppsamling enligt tidtabell går färden norrut mot vår huvudstad. En bensträckare och uppehåll för mat hinner vi med innan det är dags att kliva ombord på Östersjöns nöjeskryssare Birka Gotland, som avgår dagligen kl 17.30. Ombord letar vi upp våra trevliga hytter, för den som vill kan man boka till en god kvällsbuffé med öl/vin/läsk/kaffe. Senare på kvällen får vi njuta av Nordens största dansband Lasse-Stefanz!

Dag 2: Kryssning Birka Gotland– Stockholm – Hemorten

För den som vill kan man boka till en härlig frukostbuffé att starta dagen med och därefter finns gott om tid att njuta av Birka Gotland. Varför inte unna dig en skön och en avkopplande SPA Ritual (kan förbokas hos oss i samband med bokning), shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken och kanske spela lite bingo. Passa även på att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm kl 14.30  Vår buss står då redo att ta oss hem igen, och liksom på utresan gör vi ett matuppehåll på lämpligt ställe ut med hemvägen.

Early Boarding

Om ni dubbelkryssar kan ni köpa till Early Boarding för andra kvällen.
Du får då kliva ombord tidigare och även möjlighet att lämna kvar ditt bagage i konferensavdelningen på plan 6 innan du stiger av för incheckning av den andra avgången.
Observera att Viking Line ej ansvarar för inlämnat bagage.
Går ej att köpa till om ni inte dubbelkryssar.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-10-22Birka GotlandMer än 81 095:-BokaMer information
2024-10-23Birka GotlandMer än 81 095:-BokaMer information

Hotell

Birka Gotland
Birka Gotland
Östersjöns enda äkta kryssare är tillbaka! Ombord på Birka Gotland är varje dag en fest. Varva restaurangbesök med shopping, dansglädje och sparelax. Läs mer om Birka Gotland här...
Resekalender
22/7Höga Kustenfrån 5 495:-
24/7Gotland - Scandic Visbyfrån 7 695:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara