Skip to main content

Göteborg med Charlie och chokladfabriken

Följ med på en mysig höstweekend till Göteborg med chans att uppleva musikalen Charlie och chokladfabriken på Göteborgsoperan. Denna helg som avrundar höstlovet ger också en möjlighet att besöka det populära Halloween på Liseberg på egen hand.  

Musikalen Charlie och chokladfabriken är baserad på Roald Dahls klassiska bok Kalle och chokladfabriken. Ola Salo spelar huvudrollen som Willy Wonka, den rika excentriska godisuppfinnaren med guldbiljetterna som ger tillträde till hans fabrik. Den fattiga, godhjärtade och godisälskande Charlie växer upp nära Wonkas mystiska och mytiska chokladfabrik. När Wonka meddelar att han gömt fem guldbiljetter i lika många chokladkakor, blir Charlie ett av de lyckliga barn som vinner ett besök på fabriken. Charlie och chokladfabriken riktar sig främst till en vuxen publik men passar även barnfamiljer.

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Göteborg

Efter uppsamling reser vi till Göteborg som vi når under förmiddagen. Det blir det fri tid för att shoppa och äta lunch på egen hand. Under eftermiddagen checkar vi in oss på vårt centrala hotell och inkvarterar oss på våra rum. De som valt att boka musikalbiljetter mot tillägg blir erbjudna skjuts till Operan och vi kan även erbjuda en gemensam körning för de som vill till Halloween på Liseberg. Nöjesutbudet i Göteborg är stort så det finns även konserter, idrottsevenemang och andra events denna helg.

Dag 2: Göteborg – Hemorten

Efter en lugn morgon och en god frukost får vi en fri förmiddag i Göteborg. Vid lunchtid reser vi hemåt till våra hemorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-11-02Scandic Crown, GöteborgMer än 81 350:-BokaMer information

Hotell

Scandic Crown, Göteborg
Scandic Crown, Göteborg
Ett stenkast från centralstationen i Göteborg hittar vi Scandic Crown. Här har vi ett bra utgångsläge för att njuta av staden! Läs mer om hotellet här...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara