Skip to main content

Jul i Karlstad

För de som vill undvika julstress och julbestyr kan vi erbjuda en avkopplande julresa till Karlstad. Vi bor tre nätter på vårt centrala hotell och njuter av god mat och dryck, samt får en lugn julhelg tillsammans. De som önskar kan bland annat göra ett besök på Lars Lerins mycket populära konsthall Sandgrund som håller öppet på juldagen. Resan inkluderar helpension från och med första kvällens middag till sista dagens frukost.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Karlstad

Vi reser norrut mot Karlstad som vi når redan under eftermiddagen. Vi inkvarterar oss på vårt hotell och en stund efter ankomsten träffas vi för att dricka glögg med tillhörande pepparkakor. Senare under kvällen samlas vi och äter en 3-rätters middag tillsammans. Denna kväll visas Bingolottos uppesittarkväll i något av hotellets sällskapsrum.

Dag 2: Karlstad, julafton

Vi serveras av en god frukost får sedan en fri förmiddag i Karlstad. Då många butiker är öppna finns det ännu chans för att göra de sista julklappsinköpen. Vid lunch väntar en gemensam lunchbuffé. Under eftermiddagen visas Kalle Anka och hans vänner och under början av kvällen äter vi en julbuffé med tillhörande gottebord. Kvällen är sedan fri för att njuta av Dopparedagens julstämning. I Karlstads Domkyrka som hålls en traditionsenlig och välbesökt midnattsmässa. Domkyrkan ligger endast ett par minuter promenad ifrån vårt hotell.

Dag 3: Karlstad, juldagen

Under morgonen kan de som är morgonpigga delta på julottan i Domkyrkan för att sedan avnjuta frukosten på hotellet. Denna dag kan vi rekommendera ett besök på Lars Lerins Sandgrund (inträde tillkommer). Vi samlas sedan för en gemensam lunch och på kvällen avnjuter i en 3-rätters middag tillsammans.

Dag 4: Karlstad – Hemorten

Under förmiddagen lämnar vi vårt hotell och Karlstad och reser hem till respektive hemorter.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-12-23Scandic WinnMer än 85 350:-BokaMer information

Hotell

Scandic Winn
Scandic Winn
Dag 1-4 - Scandic Winn, Karlstad
Resekalender
22/7Höga Kustenfrån 5 495:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara