Skip to main content

Om oss

Redan 1984 startade Mikael Bergh med hjälp av sin far Karl-Erik MK bussresor, och 2006 övertog vi även EGE-Trafiken. De första resorna vi arrangerade gick till Gotland, ett resmål som blivit något av företagets signum. Numera arrangerar vi resor över stora delar av världen.

Vi har under åren fortsatt att varje sommar köra tusentals resenärer till Gotland, och självklart kan du välja på en massa avresedatum och påstigningsorter även i sommar, även om vi i år gjort om vårt koncept något. Vi har tre alternativa boendeformer med allt från lägenhetsboende med självhushåll, hotellboende med frukostpension och pensionatsboende där även halvpension ingår.

Under åren har ju vårt utbud vuxit och vi har ett digert program med buss – och flygresor till bland annat Kroatien, Skottland, Italien, Frankrike och Österrike.

Som den personliga och erfarna researrangör vi är vill vi erbjuda dig som kund ett så varierat och heltäckande reseprogram som möjligt. Vi vill vara ditt naturliga val när det är dags för din nästa resa. Oavsett om den är en kort eller lång, om du vill ha hjälp att planera en gruppresa, ett företagsevent eller bara boka en busstransport så finns vi alltid till tjänst. Tillsammans med våra duktiga medarbetare lovar att göra allt vi kan för att du skall få en så trevlig och trygg resa som möjligt, med många fina minnen och upplevelser. Vi hälsa alla gamla och nya kunde varmt välkomna och hoppas och tror att du skall hitta din nästa resa hos oss på MK.

Varmt välkommen ombord!

Familjen Bergh med personal

Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara