Skip to main content

Kryssning till Tallinn

Följ med oss på en härlig sommarkryssning till Estlands huvudstad, Tallinn. Under Juni, Juli och Augusti så reser vi med Tallinks fina nattfärjor till ett sprudlande Tallinn. Här får vi en trevlig dag i land på egen hand.
I December kommer vi dessutom ha en trevlig Julmarknadsresa till Tallinn.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling i Västsverige tar vi sikte Stockholm och Värtahamnen. Väl framme väntar Tallinks färja som ska ta oss över Östersjön. Vi letar upp våra hytter och sedan väntar en kväll ombord. För den som vill kan man köpa till både frukost och kvällsbuffé. Förutom god mat finns flera möjligheter att roa sig ombord med både barer nattklubb och shopping.

Dag 2 Tallinn

Efter ankomst till Tallinn så har vi nästan en hel dag till egna utflykter. Själva centrum ligger bara en kort promenad ifrån färjeläget. Tallinn har mycket historia och här finns mycket att se. Vi strosar omkring bland smala gränder och mysiga byggnader och intar dagens lunch på egen hand. Sedan återvänder vi till färjan för ytterligare 1 natt ombord.

Dag 3 Stockholm - Hemorten

Frukosten står serverad för den som bokat detta. När vi anlänt till Stockholm så återstår bara hemresan.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-07-21M/S VictoriaMer än 81 650:-BokaMer information
2024-08-18M/S VictoriaMer än 81 450:-BokaMer information

Hotell

M/S Victoria
M/S Victoria
Följ med ombord på trevliga M/S Victoria, här äter vi gott och njuter av vår överfart över Östersjön. Läs mer om M/S Victoria här
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara