Skip to main content

Änglagård Musikalen på Oscarsteatern, 3 dagars

Tommy Körberg och Helen Sjöholm spelar två av huvudrollerna i höstens stjärnfyllda musikalsatsning på Oscarsteatern.

Musikalen är baserad på Colin Nutleys film som hade premiär 1992 och blev en av våra mest älskade filmklassiker. Precis som i filmen inleds historien med att Fanny och Zac lämnar nattklubbslivet i Berlin då Fanny får ett dödsbesked. De beger sig till den lilla byn Yxared, belägen i skogarna utanför Ulricehamn och deras hemkomst väcker stora känslor och skapar en oundviklig kulturkrock. Här möter de bland annat byns matriark Rut (Helen Sjöholm) och Gottfrid (Tommy Körberg) som lever ett stillsamt ungkarlsliv tillsammans med sin bror Ivar. När Fanny får reda på mer om sin bakgrund knyts nya livslånga band och nya vänskaper uppstår.

Musikalen är komponerad av Fredrik Kempe och Edward af Sillén är manusförfattare. Vi ser också en rad folkkära musikalartister och skådespelare såsom Lindy Larsson, Tuva B Larsen och Fredrik Lycke. Johan Siberg leder en tolv-mannaorkester som står för musiken.

Dagsprogram

Dag 1. Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling reser vi till Stockholm med stopp för fika och lunch utmed vägen. Vi anländer till centrala Stockholm under eftermiddagen och checkar in på centrala Hotel Birger Jarl. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

Dag 2. Stockholm 

Vi inleder dagen med en god frukost på vårt hotell. Förmiddagen är fri att själv spendera i vår vackra huvudstad, kanske blir det lite shopping eller en sväng ut till mysiga Djurgården.
Frampå tidig eftermiddag samlas vi vid vår buss för att ta oss den korta biten till Oscarsteatern där Änglagård spelas klockan 15:00 (Obs! A-kategori biljetter tillkommer på priset, 995,- per person).
När föreställningen är slut väntar vår buss för de som önskar att få transport tillbaka till vårt hotell resten av kvällen är fri.

Dag 3. Stockholm – Hemorten

Vi inleder dagen med lite sovmorgon och frukost innan vi åter styr bussen hemmåt.

Karta

Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara