Skip to main content

Skidresor

MK Bussresor erbjuder fantastiska skidresor till några av Alpernas mest spektakulära skidbackar. Njut av vår absoluta favorit Kirschberg, upplev vårsolen i det österrikiska Zillertal eller förundras över Dolomiternas unika natur i Sydtyrolen.

Att åka på en skidresa med oss betyder garanterat högklassigt boende, utmärkt service och bekväm transport till och från skidområdena. Med oss får du tillgång till flera omfattande skidområden. Boka din drömresa med MK Bussresor och skapa oförglömliga minnen i Alpernas snöklädda berg!

Zillertal - Skidresa

Världsklass skidåkning i vackra Zillertal. Att resa till Alperna i mars - när vårsolen börjar titta fram - är kanske bästa tiden för en härlig skidvecka. Denna resa går till den österrikiska Zillerdalen och vi bor i byn Stumm in Zillertal. Vårt hotell håller god standard och alldeles utanför dörren...

Ring oss på 0511-34 66 60 för att boka Läs mer

Dolomiterna i Sydtyrolen – Skidresa Pustertal

Dolomiterna i norra Italien räknas som en del av Alperna men har en mer unik natur med söndervittrade bergstoppar. Området är mycket solsäkert och här finns skidåkning i världsklass. Vi tillbringar vår skidvecka i byn Kiens i Pustertal på det familjeägda och mycket uppskattade Hotel Pustertalerhof...

Ring oss på 0511-34 66 60 för att boka Läs mer

Kirchberg in Tirol

Österrike resa med skidor i alperna. Följ med oss till vår absoluta favortiort i Alpvärlden! Säkra er vintersemester med skidåkning i världsklass!

Ring oss på 0511-34 66 60 för att boka Läs mer
Resekalender
3/6Cinderella - lördagfrån 795:-
4/6Kryssning till Ystad och Visby med Cinderellafrån 4 095:-
7/6Extrapris på Viking Cinderellafrån 595:-
8/6Extrapris på Viking Cinderellafrån 595:-
10/6Cinderella - lördagfrån 795:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara