Skip to main content

Stockholm med Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek

Följ med oss till Stockholm, och se den populära Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal som hade premiär på i Malmö hösten 2023 och som hösten 2024 kommer spelas på Göta Lejon i Stockholm.

Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!

Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.

.

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling reser vi till Stockholm med stopp för fika och lunch utmed vägen. Vi anländer till centrala Stockholm under eftermiddagen och checkar in på vårt hotell på Södermalm. Efter några timmars fritid och tid för en tidig middag samlas vi och beger oss till Göta Lejon där musikalen startar 19.30. Efter showen är slut är det cirka 15-20 minuters promenad till vårt hotell (gäller de som bor på Sjöfartshotellet) eller 2 minuters promenad (gäller de som bor på Scandic Malmen).

Dag 2 Stockholm – Hemorten

Vi inleder dagen med en god frukost på vårt hotell. Vid lunchtid reser vi hemåt och når våra hemorter under eftermiddagen och kvällen.

Våra biljetter är alltid i kategori A.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-10-11Scandic Malmen, Stockholm61 595:-BokaMer information
2024-10-25Scandic Sjöfartshotellet, StockholmMer än 81 495:-BokaMer information

Hotell

Scandic Malmen, Stockholm
Scandic Malmen, Stockholm
Mitt i Söders hjärta ligger Scandic Malmen, här har vi nära till restauranger och shopping. Läs mer och boka här...
Scandic Sjöfartshotellet, Stockholm
Scandic Sjöfartshotellet, Stockholm
Hotellet ligger trevligt nära Södermalm och Gamla stan. Alla rummen är dubbelrum med två enkelsängar. Läs mer om hotellet här:...
Resekalender
22/7Höga Kustenfrån 5 495:-
24/7Gotland - Scandic Visbyfrån 7 695:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara