Skip to main content

Nyårsresa Örebro

Följ med och fira in det nya året på vår nyårsresa till Örebro. Vi bor en natt på vårt centrala hotell och njuter av god nyårssupé tillsammans. På nyårsaftonens eftermiddag gör vi även ett besök i Svampen.

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Örebro

Under förmiddagen reser vi norrut till Örebro och vi gör ett lunchstopp längs vägen. Vi kommer fram under tidig eftermiddag och besöker Svampen och dess utsiktsplattform. Vattentornet har blivit stadens främsta landmärke och från caféet i toppen beskådar vi utsikten över staden och Hjälmaren.  Vi inkvarterar oss sedan på vårt hotell och får ett par timmars fritid. Senare under kvällen samlas vi och äter en gemensam nyårsupé tillsammans och vid tolvslaget skålar vi med ett glas bubbel. Under kvällen kommer det även bjudas på levande musik.

Dag 2: Örebro – Hemorten

Vi får sovmorgon och serveras sedan en god frukost. Under förmiddagen lämnar vi Örebro och reser hem till respektive hemorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-12-31Scandic Grand, ÖrebroMer än 81 990:-BokaMer information

Hotell

Scandic Grand, Örebro
Scandic Grand, Örebro
Mitt i hjärtat av Örebro jittar vi Scandic Grand. Här har vi shopping, kultur och restauranger precis runt hörnet. Läs mer om hotellet här...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara