Skip to main content

Lido de Jesolo sol och bad

Res med oss till solen vid Adriatiska havet och få en vecka i norra Italien! Vi bor strax intill den underbara stranden och på Hotel Elpiro kan vi bada både i havet och i hotellets pool. Lido di Jesolo ligger nordost om Venedig och har en 17 km lång strand. Här finns allt som kan önskas av en italiensk badort med mängder av restauranger, butiker, caféer och glasskiosker etc

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Hof

Vi startar tidig morgon och kör genom Danmark och vidare in på tyska vägar. Vi gör några uppehåll för mat utmed vägen men tänk på att resdagarna blir långa så ta gärna med lite mellanmål, en god bok och res i bekväma kläder. Under sen kväll når vi vårt övernattningshotell i Hof där vi checkar in och får en natts god sömn.

Dag 2: Hof – Lido di Jesolo

Efter frukost reser vi vidare mot Italien, och passerar både Österrike och Slovenien. Under kvällen passerar vi Trieste och når Lido di Jesolo. Vi checkar in på vårt trevliga hotell och äter en gemensam middag.

Dag 3 - 8: Härliga dagar i Lido di Jesolo med omgivningar

Under vår vecka i Italien får vi gott om tid till att sola, bada och koppla av! På vårt hotell finns bland annat pool och en egen del av stranden som är reserverad för hotellets gäster. Inom bekvämt gångavstånd finns den populära vattenparken Acqualandia Caribe Bay som är mycket uppskattad av barn och ungdomar. Nöjesparken som har ett karibiskt tema har många vattenrutschkanor och poolområden för alla åldrar. Under vår resa erbjuder vi två extra utflykter. En av dagarna gör vi en heldagsutflykt till Venedig. Vi åker båt från Punta Sabbioni till Markusplatsen t/r och får tillbringa en halvdag i en av Europas mest spännande städer. Den andra är ett besök på vingården Castello di Roncade där vi får en rundvisning och provar fem sorters vin.

Dag 9: Lido di Jesolo – Hof

Dags att säga tack och hej för denna gång! Efter frukost tar vi plats i vår buss och tar oss norrut mot vårt övernattningshotell i Hof.

Dag 10: Hof – Hemorten

Sista etappen norrut startar efter frukost och vi reser vidare på snabba vägar genom Tyskland och Danmark innan vi så småningom når svensk mark igen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-10-05Hotel Elpiro, Lido de Jesolo Mer än 811 995:-BokaMer information

Hotell

Hotel Elpiro, Lido de Jesolo
Hotell Elpiro i Lido de Jesolo ligger vackert utmed den underbara stranden. Här finns mycket att göra. Hotellet har egen pool och en egen del av stranden. Lär mer om hotellet här: Dag 1 och 9: Quality...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara