Skip to main content

Göteborg med Minnesluckor på Kajskul 8

Följ med på en mysig dagstur till Göteborg och njut av Jan Rippe och Per Fritzells hyllade krogshow Minnesluckor. Nästan 40 år efter att de träffades på Chalmers framkallar de fortfarande magknip och skrattkramp. Under åren har de följts åt genom Galenskaparna & After Shave och varit med och skapat otaliga karaktärer. Roger på Macken, Hembygdsföreningens ordförande, Kenneth Aalborg, Goja och Lady Shave och några andra märkliga karaktärer som kanske dyker upp mellan Jan Rippes och Per Fritzells minnesluckor. Det blir nytt, det blir gammalt, det blir allt - svängiga hågkomster, sånger, sketcher, stämmor, steg och hejdundrande skratt.

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Göteborg Hemorten
Efter uppsamling tar vi sikte på Göteborg som vi når under eftermiddagen. Efter ankomst får vi lite tid egen hand i centrala Göteborg för och vi kan t.ex eftermiddagsfika och shoppa. Vi återsamlas sedan och tar bussen till Kajskjul 8 vid Packhuskajen. Här öppnar dörrarna 18.00 och vi välkomnas till bords. Under kvällen serveras vi en 3-rätters middag och showen som inleds efter middagen pågår till 23-tiden. Efter showens slut tar vi åter bussen hem mot våra respektive hemorter.

FÖRRÄTT: SVAMPSOPPA
Vi inleder kvällen med en krämig svampsoppa smaksatt med tryffel. Den toppas med stekt svamp slungad i persilja och timjan. Serveras med nybakat bröd och vispat smör.
 

VARMRÄTT: HELSTEKT KALVYTTERFILÉ
Helstekt kalvytterfilé med en potatiskaka smaksatt med färska örter. Till detta serveras en Espagnolesås och rostade rotfrukter.

eller

Kvällens vegetariska alternativ är en sojabiff med sotad lök samt en potatiskaka smaksatt med färska örter. Till detta serveras en Espagnolesås och rostade rotfrukter.
 

DESSERT: CHOKLADKAKA
Som avslutning serveras en smarrig chokladkaka smaksatt med Baileys, toppad med mjölkchokladganache

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-11-23 Mer än 81 895:-BokaMer information
2024-12-14 Mer än 81 895:-BokaMer information
Resekalender
22/7Höga Kustenfrån 5 495:-
24/7Gotland - Scandic Visbyfrån 7 695:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara