Skip to main content

Kirchberg in Tirol

Följ med oss till vår absoluta favortiort i Alpvärlden! Säkra ert sportlov med skidåkning i världsklass!

Dagsprogram

Dagsprogram

Precis som tidigare år kommer vår buss rulla ifrån Skaraborg någon gång runt lunch på fredagen.
Vi tar då sikte på Helsingborg för att ta färjan över till Helsingör i Danmark, efter cirka två timmar i bussen når vi nästa färja som tar oss över till Tyskland.

När vi når hamn i Tyskland fortsätter färden under natten mot Österrike. Vi gör naturligtvis stopp för toalett och sträcka på benen under natten och morgon. Vi hoppas nå Kirchberg in Tirol fram på tidig lördagseftermiddag. Hemresan går igen runt lunch lördagoch vi beräknas vara framme i Skaraborg igen under söndag eftermiddagen.

Väl framme på våra hotell i Kirchberg så kommer vi njuta av god mat, avkoppling i hotellets Wellness och naturligtvis skidåkning i världsklass! I resans pris ingår halvpension (från middag ankomstdag till frukost avresedag).

Vill du läsa mer om orten skidområdet tryck här

Skidområdet – Kitzbüheler alpen

Kirchberg är en del av skidsystemet Kitzbüheler Alpen som blivit framröstat till ”världens bästa skidort” både 2013, 2014, 2015 och 2016 av den tyska siten skiresort.de. Här kan ni njuta av åkning i 170 km pist, och massvis med olika liftar. ett par hundra meter från hotellet går skidbussen som kan ta er till flera av de olika liftstatioterna. Kitzbüheler Alpen är kanske mest känt för Hanenkamrhenen, den alpina tävlingsveckan som går av stapeln i januari varje år. Och allra mest känt är förmodligen störtloppet som anses vara den mest krävande banan i världen med upp till 85% lutning! Men lugn skidområdet erbjuder något för alla.

Barnpriser

4-6: 5 000,-
7-12: 6 005,-
13-16: 7 850
* Gäller vid minst två fullbetalande i rummet.

Karta

Hotell

Hotel Zentral
Hotel Zentral
Hotel Zentral i Kirchberg är ett gemytligt 4-stjärning hotell i typsik Tyroler anda. Hotellet har en fin relax avdelning som man har tillgång till under eftermiddagarna. Varje kväll serveras vi middag...
Resekalender
1/7Bornholmfrån 4 995:-
2/7Nordkapfrån 10 595:-
4/7Höga Kustenfrån 4 295:-
9/7Geilo med Kjeåsen och Flåmsbananfrån 4 795:-
9/7Midnattssolens förtrollande landfrån 8 250:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara