Skip to main content

Jul i Huseby och Kosta med Julhyttsill och Nanne Grönvall

På denna resa erbjuds vi två trevliga julmarknader. Huseby, kanske Nordens största med många av landets bästa utställare. Dessutom besöker vi Kostas egen Julmarknad med många utställare även här. Dessutom äter vi en god Julhyttsill med trevliga uppträdande, bland annat Nanne Grönvall. 

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Kosta

Efter uppsamling så beger vi oss söderut mot Kosta och dess Julmarknad. Stopp för fika/lunch på egen hand utmed vägen. Vid ankomst till Kosta så äter vi lunch på egen hand innan vi får en guidad tur i Kostas egen Glashytta. Vi beger oss sedan mot Kosta Lodge hotell, vårt hotell där vi skall bo 1 natt i trevliga semesterhus. Framåt kvällningen beger vi oss  åter mot Kosta. Nu skall vi besöka den trevliga Julmarknaden med miljoner ljus och mysiga bodar med både smått och gott. 

Kvällen avslutas med Julhyttsill med uppträdande.

12/11 - uppträder Kostas egna musikanter.

16/11 - uppträder den populära Nanne Grönvall

 Dag 2 Kosta - Huseby - Hemorten

Vi tar en lugn start och njuter av hotellets goda frukost med nybakat bröd, äggröra och bacon, egna korvar och mycket mer. Vi tar oss sedan mot Husebys trevliga Julmarknad. Husebys julmarknad består av över 170 utställare, skickliga slöjdare, designers och spännande gårdsföretag med egen tillverkade delikatesser. Passa på att äta något gott på Julmarknaden då vi efter några timmar beger oss hemåt. Vi stannar för fika på egen hand utmed vägen. Framåt kvällen är vi åter hemma.

 

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2023-11-16Kosta LodgeMer än 82 495:-BokaMer information

Hotell

Kosta Lodge
Kosta Lodge
Kosta Lodge 2-bädds semesterhus Mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk ligger Kosta Lodge Kosta Lodge erbjuder rymliga och ljusa 2-bädds semesterhus på 35 kvm,...
Resekalender
24/9Prag - Budapest - Wienfrån 9 895:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara