Skip to main content

Julmarknadsresa till Huseby och Kosta

På denna resa erbjuds vi två trevliga julmarknader. Huseby, kanske Nordens största med många av landets bästa utställare. Dessutom besöker vi Kostas egen Julmarknad med många utställare även här. Smaka gott, ta in alla härliga dofter av Jul och flanera runt bland alla utställare.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Kosta

Efter uppsamling så beger vi oss söderut mot Huseby och dess Julmarknad. Stopp för fika/lunch på egen hand utmed vägen. Husebys julmarknad består av över 170 utställare, skickliga slöjdare, designers och spännande gårdsföretag med egen tillverkade delikatesser. Efter några timmar då vi är nöjda med Huseby beger vi oss mot Kosta Lodge hotell, vårt hotell där vi skall bo 1 natt. Kvällsbuffé väntar efter inkvartering. Puben är öppen under kvällen.

Dag 2 Kosta - Hemorten

Vi tar en lugn start och njuter av hotellets goda skogshuggarfrukost med nybakat bröd, äggröra och bacon, egna korvar och mycket mer. Vi tar oss sedan mot Kostas Outlet, här kan vi fynda massor av trevliga saker och kanske en och annan julklapp. Vi äter en gemensam lunch. Sedan gör vi ett besök på Kostas julmarknad. Mängder av Juleljus lyser upp och ramar in denna härliga Julmarknad. Massor av Julbodar och en del uppträdanden möts vi av och kanske Tomten kommer på besök redan nu. Vi tar farväl av Kosta för denna gång. Framåt kvällen är vi åter hemma.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2021-11-20Kosta LodgeMer än 81 795:-BokaMer information

Hotell

Kosta Lodge
Kosta Lodge
I hjärtat av glasriket hittar vi Kosta Lodge. Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Gäster kommer till Kosta för att uppleva, bo och må...
Resekalender
20/10Ullaredfrån 200:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara