Skip to main content

Nyårskryssning med Viking Cinderella

Fira in nyåret ombord på Viking Cinderella! Avsluta 2019 med en god måltid till sjöss, skåla i lite bubbel innan ni går ut för att skåda fyrverkerierna över Stockholm. Innan ni dansar in 2020 på Östersjöns hetaste dansgolv!

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Kryssning Cinderella

Efter uppsamling enligt tidtabell går färden norrut mot vår huvudstad. En bensträckare och uppehåll för mat hinner vi med innan det är dags att kliva ombord på Östersjöns nöjeskryssare Cinderella. Ombord letar vi upp våra trevliga hytter, och bjuds dessutom på ett glas bubbel. I resans pris ingår fartygets fantastiska Viking buffé med öl/vin/läsk/kaffe. Cinderella ligger kvar i kaj ända till tolvslaget så vi får naturligtvis njuta av de färgsprakande fyrverkerierna innan vi lämnar hamn och åker vidare mot Mariehamn.Under kvällen finns det alla möjlighet att roa sig. Kanske vill du lyssna på trubaduren i puben, slå klackarna i taket inne i nattklubben Etagé, eller njuta av goda viner och lyssna på pianisten i Bottega Prosecco Bar? Ombord finner du all tänkbar underhållning – här finns verkligen något för alla!

Dag 2: Kryssning Cinderella – Stockholm – Hemorten

Efter en trevlig natt ombord så slår buffé restaurangen upp portarna klockan 09.00 för att servera en härlig brunch. Efter detta kan det vara skönt att unna sig en SPAbehandling (kan förbokas hos oss i samband med bokning), shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken och vila upp sig efter gårdagens firande. Passa även på att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm kl 15.15. Vår buss står då redo att ta oss hem igen, och liksom på utresan gör vi ett matuppehåll på lämpligt ställe ut med hemvägen.

För underhållning ombord tryck här.

Tips!

Boka till en 3-rätters Nyårssupé inkl. vinpaket istället för buffén.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
31/12Viking LineFullbokad, väntelista2 150:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Viking Line
Viking Line
På många av våra resor reser vi med Ålandsbaserade rederiet Viking Line. Njut av god mat, trevlig underhållning och taxfree priser. OBS ID-kontroller På samtliga av Viking Lines resor måste man kunna...
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara