Skip to main content

Nyårskryssning med Viking Cinderella

Fira in nyåret ombord på Viking Cinderella! Avsluta 2023 med en god måltid till sjöss, skåla i lite bubbel innan ni går ut för att skåda fyrverkerierna över Stockholm. Och njut av en härlig kryssning som början på 2024!

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Kryssning Cinderella

Efter uppsamling enligt tidtabell går färden norrut mot vår huvudstad. En bensträckare och uppehåll för mat hinner vi med innan det är dags att kliva ombord på Östersjöns nöjeskryssare Cinderella. Ombord letar vi upp våra trevliga hytterl. I resans pris ingår fartygets fantastiska Viking buffé med öl/vin/läsk/kaffe. Cinderella ligger kvar i kaj ända till tolvslaget så vi får naturligtvis njuta av de färgsprakande fyrverkerierna innan vi lämnar hamn och åker vidare mot Mariehamn. 

Dag 2: Kryssning Cinderella – Stockholm – Hemorten

Efter en trevlig natt ombord så slår buffé restaurangen upp portarna klockan 09.00 för att servera en härlig brunch. Under dagen kommer det finnas chans att delta i kluriga quiz, ta det lugnt med med en film i bion, shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken och vila upp sig efter gårdagens firande. Passa även på att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm kl 14.00. Vår buss står då redo att ta oss hem igen, och liksom på utresan gör vi ett matuppehåll på lämpligt ställe ut med hemvägen.

För utförligt kryssningsprogram tryck här!

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2023-12-31Viking CinderellaMer än 82 995:-BokaMer information

Hotell

Viking Cinderella
Viking Cinderella
Allas vårt favorit fartyg Viking Cinderella! Här finns någon för alla, god mat, underhållning och shopping till sjöglada priser! Läs mer om Cinderella här...
Resekalender
29/11Ullaredfrån 250:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara