Skip to main content

Holland från Gotland

Innan rosorna börjat blomma på Gotland börjar tulpanerna slå ut i alla regnbågens färger i Holland. Så följ med oss från rosornas ö till tulpanernas land i vår!

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Lübeck

Vi samlas utanför hamnterminalen i Visby, innan vi kliver ombord på färjan mot Oskarshamn. Väl på fastlandet reser vi söderut och tar Öresundsbron över till Danmark. Vidare färjar vi över till Tyskland och tar oss snabbt den sista biten till vårt övernattningshotell i Lübeck där gemensam middag väntar.

Dag 2: Lübeck – Holland

Efter en stärkande frukost kör vi mot den holländska gränsen och tar oss förbi den kända Zuiderseevallen – den tre mil långa fördämningen som förbinder Nordholland med Friesland. Väl framme på vårt hotell väntar middag.

Dag 3 – 4: Utflykter i Holland

Under två dagar kommer vi få se och uppleva mycket av Holland. Bland annat besöker vi världens största blomsterauktion i Aalsmer. Här auktioneras varje dag ut ca 14 miljoner blommor och växter. Vi gör en kanaltur i Amsterdam, där vi även får lite tid på egen hand. Ett besök på Keukenhof med sina tusentals tulpaner och andra lökväxter är ju ett måste när man reser till Holland vid denna tidpunkt – en höjdpunkt på resan för många. Middagarna äter vi gemensamt på vårt hotell.

Dag 5: Holland – Lübeck

Dags att säga adjö till Holland för denna gång och vi tar sikte på vårt övernattningshotell i Lübeck där middag väntar.

Dag 6: Lübeck – Hemorten 

Efter en sista gemensam frukost hinner vi stanna till vid någon gränsbutik innan vi tar färjan över till Danmark. Vi fortsätter hemåt genom Danmark och Sverige och når Oskarshamn i tid för att ta kvällsfärjan tillbaks till Gotland.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-04-06Rundresa Holland från GotlandMer än 811 950:-BokaMer information

Hotell

Rundresa Holland från Gotland
Rundresa Holland från Gotland
Dag 1 och 5: Tryp by Wyndham Lübeck Aquamarin, Lübeck Dag 2-4: Fletcher Wellnes-Hotel Leiden...
Resekalender
23/2Björn Skifs från 2 095:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara