Skip to main content

Änglagård Musikalen på Oscarsteatern från Gotland

Tommy Körberg och Helen Sjöholm spelar två av huvudrollerna i höstens stjärnfyllda musikalsatsning på Oscarsteatern.

Musikalen är baserad på Colin Nutleys film som hade premiär 1992 och blev en av våra mest älskade filmklassiker. Precis som i filmen inleds historien med att Fanny och Zac lämnar nattklubbslivet i Berlin då Fanny får ett dödsbesked. De beger sig till den lilla byn Yxared, belägen i skogarna utanför Ulricehamn och deras hemkomst väcker stora känslor och skapar en oundviklig kulturkrock. Här möter de bland annat byns matriark Rut (Helen Sjöholm) och Gottfrid (Tommy Körberg) som lever ett stillsamt ungkarlsliv tillsammans med sin bror Ivar. När Fanny får reda på mer om sin bakgrund knyts nya livslånga band och nya vänskaper uppstår.

Musikalen är komponerad av Fredrik Kempe och Edward af Sillén är manusförfattare. Vi ser också en rad folkkära musikalartister och skådespelare såsom Lindy Larsson, Tuva B Larsen och Fredrik Lycke. Johan Siberg leder en tolv-mannaorkester som står för musiken.

Dagsprogram

Dag 1. Hemorten – Stockholm

Vi möts vid Visby hamn innan färjan avgår till Nynäshamn under morgonen. Väl på fastlandet tar vår buss oss den sista biten till Stockholm och under eftermiddagen och checkar in på Hotel Birger Jarl. Efter några timmars fritid och tid för en tidig middag samlas vi och beger oss till Oscarsteatern där musikalen startar 19.30. Efter showen är slut är det cirka 20 minuters promenad till vårt hotell.

Dag 2. Stockholm – Hemorten

Vi inleder dagen med en god frukost på vårt hotell. Vi får sedan en fri förmiddag i vår huvudstad och tid till att äta lunch på egen hand. Under eftermiddagen tar vi bussen till IKEA och shoppingcenter Kungens kurva för några timmars shopping. Under kvällen åker vi på nytt ut till Nynäshamn för att slutligen färja över hem till Gotland.

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2024-03-13Birger Jarl, Stockholm82 265:-BokaMer information
2024-04-06Birger Jarl, StockholmFullbokad, väntelista2 265:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Birger Jarl, Stockholm
Birger Jarl, Stockholm
Eleganta Hotel Birger Jarl ligger 300 meter från tunnelbanestationen Rådmansgatan och Stockholms observatorium. Här erbjuds traditionella svenska rätter och gratis Wi-Fi. Alla de individuellt utformad...
Resekalender
23/2Björn Skifs från 2 095:-
24/2Cinderella - lördagfrån 795:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara