Skip to main content

Whiskymässa ombord på Viking Cinderella

Följ med på världens största flytande whiskymässa på Viking Cinderella! Ombord finns drygt 550 unika sorters whisky från världsledande leverantörer, samt exklusiva märken av bland annat choklad, cigarrer och champagne – ett måste för dig som är whiskyintresserad. 

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Kryssning Cinderella

Efter uppsamling enligt tidtabell går färden norrut mot vår huvudstad. En bensträckare och uppehåll för mat hinner vi med innan det är dags att kliva ombord på Östersjöns nöjeskryssare Cinderella, som avgår dagligen kl 17.00. Ombord letar vi upp våra trevliga hytter, därefter är det dags för de som har bokat till buffé att bege sig till bufférestaurangen. 
Mätta och belåtna har vi god tid att ta en sväng på mässan, här får ni träffa leverantör och hittar förhoppningsivs nya favoriter som ni kan köpa med hem till taxfreepriser. Senare på kvällen finns det alla möjlighet att roa sig. Kanske vill du lyssna på trubaduren i puben, slå klackarna i taket inne i nattklubben Etagé, eller njuta av goda viner och lyssna på pianisten i Bottega Prosecco Bar? Ombord finner du all tänkbar underhållning – här finns verkligen något för alla!

Dag 2: Kryssning Cinderella – Stockholm – Hemorten

Brunch står uppdukad för de som har bokat till det och därefter har du hela dagen på dig att bekanta dig närmare med Cinderella. Mässan håller öppet mellan 11.00-14.00. Passa även på att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm kl 14.00. Vår buss står då redo att ta oss hem igen, och liksom på utresan gör vi ett matuppehåll på lämpligt ställe ut med hemvägen.

För artistlista tryck här:

Resekalender
1/5Kielkryssningfrån 1 995:-
3/5Flensburg med ön Syltfrån 5 485:-
4/5Änglagård Musikalen på Oscarsteaternfrån 1 395:-
7/5Ullared från Gotlandfrån 2 395:-
8/5Ullared - Gekåsfrån 275:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara