Skip to main content

Påskmarknad Rostock

Under Påskveckan förvandlas Rostocks centrum till en levande Påskmarknad.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Rostock

Efter uppsamling tar vi oss söderut och via Danmark så når vi Rostock. Vi checkar in på vårt hotell och har kvällen fri för egna strövtåg.

Dag 2: Rostock

Hela dagen är fri. Passa på att fråga på hotellet om det är något speciellt ni vill se. För er som vill handla öl och vin tar bussen med oss till en bra butik. Sedan har vi återigen fri tid för kvällens nöjen. Det finns gott om restauranger och barer inne i Rostock.

Under Påskmarknaden så får vi möjlighet att gå omkring bland alla stånden med trevliga Påskprodukter. Allt inom nära avstånd. Rostock är en riktig klassisk marknadsstad. Vill ni läsa mer om Rostocks Påskmarknad tryck här.

Dag 3: Rostock – Hemorten

Förhoppningsvis nöjda efter dessa dagar i Rostock så sitter vi återigen upp på vår buss som tar oss hem till våra respektive uppsamlings orter. Vi gör självklart stopp för kaffe och lunch både på ut och hemresan.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2022-04-08B&B Hotel Rostock HafenMer än 82 595:-BokaMer information
2022-04-15Motel One RostockMer än 82 595:-BokaMer information

Hotell

Motel One Rostock
Motel One Rostock
Motel One i Rostock ligger centralt med nära anslutning till shopping och torget där vi under adventstid och påsktid kan njuta av en härlig marknad. Läs mer om hotellet här...
B&B Hotel Rostock Hafen
B&B Hotel Rostock Hafen
Centralt i Rostocks hamn hittar vi B&B Rostock Hafen. Här bor vi bra med ca 1 km promenad till stadens påsk- och julmarknad. Läs mer här...
Resekalender
11/2Skidresa Kirchberg in Tirol, Hotel Zentralfrån 9 195:-
16/2Ullaredfrån 200:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara