Skip to main content

Lasse Stefanz på Viking Cinderella

På grund av rådande Coronautbrott så är Lasse Stefanz kryssningarna den 28 och 29 april inställda. Nya datum i höst är 20 och 21 oktober.

Följ med på Viking Cinderella och njut av Nordens största dansband - Lasse Sefanz!

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Kryssning Cinderella

Efter uppsamling enligt tidtabell går färden norrut mot vår huvudstad. En bensträckare och uppehåll för mat hinner vi med innan det är dags att kliva ombord på Östersjöns nöjeskryssare Cinderella, som avgår dagligen kl 18.00. Ombord letar vi upp våra trevliga hytter, och samlas därefter för gemensam middagbuffé. I resans pris ingår fartygets fantastiska Vikingbuffé med öl/vin/läsk/kaffe. Senare på kvällen får vi njuta av Nordens största dansband Lasse-Stefanz!

Dag 2: Kryssning Cinderella – Stockholm – Hemorten

Frukostbuffén står uppdukad och därefter har du hela dagen på dig att bekanta dig närmare med Cinderella. Varför inte unna dig en skön och avkopplande SPAbehandling (kan förbokas hos oss i samband med bokning), shoppa till fördelaktiga priser i den stora taxfree-butiken och kanske spela lite bingo. Passa även på att äta en god lunch innan vi är åter i Stockholm kl 15.15. Vår buss står då redo att ta oss hem igen, och liksom på utresan gör vi ett matuppehåll på lämpligt ställe ut med hemvägen.

För artistlista tryck här:

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2020-10-20CinderellaMer än 8995:-BokaMer information
2020-10-21CinderellaMer än 8995:-BokaMer information

Hotell

Cinderella
Cinderella
Viking Cinderella är är Viking Lines okrönta nöjesdrottning. Här hittar du Östersjöns största konsertscen med nya uppträdanden varje dag. Liveartister, orkestrar, dansband och dj:s – se till att inte...
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara