Skip to main content

Kryssning till Visby med Cinderella

Vår favoritö Gotland lockar alltid! Följ med på en minnesvärd kryssning till Visby och Gotland i sommar!

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Stockholm – Cinderella

Väl ombord på Cinderella och installerade i våra hytter (där vi skall bo de närmste två nätterna) väntar en helkväll i en av världens absolut vackraste skärgård! Vi serveras en vällagad buffé där dryck ingår och har sedan kvällen fri att utforska fartyget och dess nöjesutbud.

Dag 2: Visby – Rosorna och ruinernas stad

Vi äter frukost och skymtar Gotland i fören. På ön finns massor att göra för både stora och små. Du kan välja mellan flera olika extrautflykter och guidade turer i Visby och dess omgivningar. Det erbjuds även en längre tur till Fårö, och eftersom fartyget ligger kvar ända till 18.00 finns det gott om tid att sola, bada och promenera i det vackra medeltida Visby. Utflykterna beställer du med fördel i samband med din bokning.
Åter på Cinderella serveras en välsmakande skaldjursbuffé.

Dag 3: Cinderella – Stockholm – Hemorten

En välsmakande brunch serveras idag istället för frukost ochresten av återresan mot Stockholm spenderas kanske på soldäck?
Under eftermiddagen når vi Stockholm och därefter återstår endast hemresan i vår bekväma buss.

Almedalsveckan

Väljer du utresa den 4/7, 6/7 eller 10/7 kan du dessutom besöka eller delta i politikerveckan i Almedalen, som pågår under vecka 27.

Utflyktsprogram

Utflyktsprogram

Gotland Panorama med Visby

Gotland är en ö av kontraster och visar många förändringar i natur och arkitekturer. Överallt varvas historiska platser med unika naturupplevelser. Besök några väl bevarade platser ur Gotlands historia och se mer av den karga kalkstenskust som format ön genom väder och vind och som gett Gotland dess unika natur. Efter att ha upplevt den gotländska kustremsan och platser från vikingatiden förflyttar vi oss några år framåt i tiden till ringmuren och den medeltida Hansastaden Visby.

Cirka: 3 timmar

Pris: 299,- per person

Visby med smak av medeltid

Den medeltida Hansastaden Visby är en av de bäst bevarade i hela Europa. Följ med på en spännande tidsresa genom stadens gränder och smaka på mat och dryck kryddad med historia vid en unik medeltida mötesplats, som tycks vara som klippt och skuren ur en film.

Cirka: 3 timmar

Pris: 455,- per person

Fårö – den magiska ön i norr

Följ med på en härlig heldag till det mytomspunna Fårö, ett av Gotlands mest kända besöksmål. Dagen bjuder på säregen natur med vindpinad tallskog, hedmarker och myrar, ståtliga raukar och långa sandstränder. Med buss tar vi oss norrut till färjeläget i Fårösund och efter en kort färjetur når vi den populära ön för dagens höjdpunkter

Cirka: 6 timmar
Pris: 655,- per person

Kneippbyn

Kneippbyn är ett måste på barnfamiljens resa till Gotland. Här finns något för alla – Äventyrsparker med Sommar- och Vattenland, filmhuset Villa Villekulla med Pippiteater, flera restauranger med god mat, ja allt som behövs för en heldag för hela familjen. Dagen avslutas med Pippiteatern som börjar 15.30 och håller på ca 25 min. Därefter finns även möjlighet att krama om Pippi före hemfärden.

Pris: 425,- inkl. inträde till Kneippbyn

Konstnärernas och raukarnas kreativa östra Gotland

Upplev kreativa östra Gotland under en tur som tar dig med tusentals år tillbaka i tiden till gamla hantverkstraditioner och raukar till nutid och den skaparkraft som flödar på ön.

Cirka: 5 timmar
Pris: 645,-/ per person

För mer utföligt program tryck här

* Vi reserverar oss för programändringar

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2021-06-15Viking CinderellaMer än 83 195:-BokaMer information
2021-07-04Viking CinderellaMer än 83 295:-BokaMer information
2021-07-06Viking CinderellaMer än 83 295:-BokaMer information
2021-07-10Viking CinderellaMer än 83 295:-BokaMer information
2021-07-20Viking CinderellaMer än 83 295:-BokaMer information
2021-07-27Viking CinderellaMer än 83 295:-BokaMer information
2021-08-03Viking CinderellaMer än 83 295:-BokaMer information
2021-08-08Viking CinderellaMer än 83 295:-BokaMer information

Hotell

Cinderella
Cinderella
Viking Cinderella är är Viking Lines okrönta nöjesdrottning. Här hittar du Östersjöns största konsertscen med nya uppträdanden varje dag. Liveartister, orkestrar, dansband och dj:s – se till att inte...
Viking Cinderella
Viking Cinderella
Allas vårt favorit fartyg Viking Cinderella! Här finns någon för alla, god mat, underhållning och shopping till sjöglada priser! Läs mer om Cinderella här...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara