Skip to main content

Köpenhamn

Tivoli, Ströget och Nyhavn är ställen som lockar i denna sjudande huvudstad. Köpenhamn är ju fullt av liv och den ”dejliga” staden bjuder in till en härlig weekend. Förutom att det är en vacker och modern stad, så finns ju de gamla delarna med sina härliga hus kvar i vissa stadsdelar. Ströga runt på Ströget, shoppa eller bara promenera omkring. Här finns mycket att uppleva. Vi bor mycket centralt och fint på det nya Zleep Hotell City, ett lite enklare men fräscht hotell.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Köpenhamn

Efter avslutad uppsamling beger vi oss mot Helsingborg, vi stannar för fika på vägen. Sedan tar vi färjan över till Helsingör och vidare mot Köpenhamn. Efter vi fått våra rum är kvällen fri.

Dag 2: Köpenhamn

Vi startar med en god men lite enklare frukost som serveras i närliggande Café Made. Sedan har vi en hel dag för egna upptäckter. Ett besök på Tivoli eller en promenad ner till härliga Nyhavn, valen är många. Ströget lockar ju alltid med sina affärer och trevliga barer. 

Dag 3: Köpenhamn – Hemorten

Efter frukost så startar vi vår hemresa. Men denna gång tar vi bron över till Sverige. Sedan återstår bara färden genom Sverige, vi stannar för lunch/fika utmed vägen

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2022-04-15Zleep hotel Copenhagen City, KöpenhamnMer än 81 995:-BokaMer information

Hotell

Zleep hotel Copenhagen City, Köpenhamn
Zleep hotel Copenhagen City, Köpenhamn
Central i den livliga stadsdelen Vesterbro ligger Zleep hotel City Copenhagen. Hotellet ligger i en gammal klassisk byggnand, som har blivit ombyggd flera gånger. Detta göra att varje rum skiljer sig...
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara