Skip to main content

Fredriksdalsteatern - Två man om en Änka

Efter 28 år är det dags för Eva Rydberg att säga tack och hej till Fredriksdalsteatern och sin kära publik. Hon gör det med en festligt färgsprakande version av Nils Poppes klassiska sommarkomedi ”Två man om en änka”. Kring sig har hon samlat en verklig toppensemble och dansare med ingen mindre än Per Andersson i spetsen!

Läs mer om pjäsen här: 

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Helsingborg

Efter uppsamling så tar vi oss söderut med lite stopp utmed vägen för fika/lunch. Vi anländer till Helsingborg och checkar in på vårt centrala hotell. Vi tar oss snart vidare mot Fredriksdal och gudining, middag och teater. Efter föreställningen som slutar ca. 21.00 tar man sig tillbaka till hotellet på egen hand. Promenad på ca. 25 minuter eller med taxi.

 Dag 2: Helsingborg

Nu har vi en hel dag till egna aktiviteter, kanske ta en tur över till Helsingör eller bara flanera runt i denna vackra kuststad. 

Dag 3: Helsingborg – Hemorten

Efter en skön sovmorgon eller för den morgonpigge, en trevlig morgon promenad, så sitter vi åter upp i vår buss som tar oss hemåt.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2023-07-08Elite Hotel Marina PlazaMer än 83 550:-BokaMer information
2023-07-30Elite Hotel Marina PlazaMer än 83 550:-BokaMer information

Hotell

Scandic Oceanhamnen, Helsingborg
Scandic Oceanhamnen, Helsingborg
Mitt i den nya sadsdelen Oceanhamnen ligger det nybyggda Scandic hotellet med samma namn. Hotellet ligger på första parkett med utsikt över Öresund. För den som vill har hotellet en relaxavdelning med...
Elite Hotel Marina Plaza
Elite Hotel Marina Plaza
Hotellet ligger mycket centralt inne i Helsingborg, precis intill hamnen. Nära till restauranger, butiker och färjan till Helsingör. Läs mer om hotellet här:...
Resekalender
31/3Påskmarknad Rostockfrån 2 795:-
31/3Kielkryssningfrån 1 695:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara