Skip to main content

Fredriksdalsteatern - Pang i bygget, Fawlty towers

Nu är det klart. John Cleese har givit sin välsignelse och Fredriksdalsteatern i Helsingborg blir först i Europa med att presentera humorlegendens egen scenversion av Fawlty Towers – världens mest älskade komediserie.

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Helsingborg

Efter uppsamling så tar vi oss söderut med lite stopp utmedvägen för fika/lunch. Vi anländer till Helsingborg och checkar in på vårt centralt, fina Clarion Grand hotell. Sedan har vi resten av dagen fri och middag på egen hand.

Dag 2: Helsingborg

Nu har vi en halv dag till egna aktiviteter, kanske ta en tur över till Helsingör eller bara flanera runt i denna vackra kuststad. Sedan beger vi oss ut till Fredriksdal, där väntar guidad tur, middag och en trevlig kväll tillsammans med Eva Rydberg och hennes glad gäng. Vi utlovar många glada skratt och dråpliga situationer.

Dag 3: Helsingborg – Hemorten

Efter en skön sovmorgon eller för den morgonpigge, en trevlig morgon promenad, sitter vi åter i vår buss som tar oss hemåt.

 

Om föreställningen:

Denna version bygger på en av de mest populära episoderna (Hotel Inspectors) och runt denna intrig har man på ett smart sätt vävt in några av de absolut mest populära scenerna ur hela TV-serien. På Fredriksdals-teatern kommer vi åter att få möta de skådespelare som senast lyckades så perfekt med att pricka in originalkaraktärernas tajming och få det engelska badhotellet att leva upp även på svenska – Adde Malmberg som Basil, Eva Rydberg som Sybil, Birgitta Rydberg som Polly, Kalle Rydberg som Manuel, Ewa Roos som Mrs Richards och så förstås Håkan

Karta

Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara