Skip to main content

Information om COVID-19

UD förlänger avrådan om icke nödvändiga resor…

Den pågående coronapandemin, COVID-10, och dess spridning runt om i världen påverkar oss alla. UD och Folkhälsomyndigheten har nu förlängt sin avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder fram till den 15 juni, varför vi nu tvingas ställa in alla resor som berörs fram till mitten av juni. Vi följer självklart myndigheternas rekommendationer och kommer nu kontakta er alla som har en utlandsresa bokad under denna period. Vi kommer att skicka ut meddelande i turordning som resorna skulle avgått, och hoppas ha detta klart så snart som möjligt. Men eftersom vi har många resenärer som berörs ber vi om tålamod och att ni försöker avvakta tills vi kontaktar er.

Har du beställt en resa med avresa efter 15/6 ber vi dig tillsammans med oss att avvakta situationens utveckling. Just nu tror vi att din resa kommer att genomföras som planerat, men om situationen inte skulle förbättras kommer du också bli kontaktad av oss.

Vi hoppas att ni som har en resa bokad kan tänka er att boka om er resa till ett senare tillfälle, för trots allt vet vi ju att det tids nog blir möjlighet att resa och umgås igen. Mer information angående ombokning och avbokning kommer i de meddelanden som vi skickar ut till alla berörda resenärer.

Vi vill passa på att uppmana alla att nu ta myndigheternas rekommendationer på allvar, så hoppas vi att allt snart kan återgå till det normala – och att vi då får ut och resa igen!

Sköt om er!

/MK & EGE

Mer infromation om hur SRF (Sveriges Resebyrå och Arrangörsförening) jobbar med Coronaviruset hittar ni här: https://srf-org.se/fakta-juridik/faq-om-corona/ 

 

Resekalender
17/6Cinderella - Onsdag från 695:-
18/6Gotland - Best Western Strandfrån 6 095:-
18/6Gotland - Visby Gustavsvikfrån 4 295:-
18/6Gotland - Scandic Visbyfrån 5 295:-
18/6Gotland - Best Western Solhemfrån 5 495:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara