Skip to main content

Skidor i Zillertal från Gotland

Att resa till alperna i mars - när vårsolen börjar titta fram - är kanske bästa tiden för en härlig skidvecka. Denna resa går till den österrikiska Zillerdalen och vi bor i byn Stumm in Zillertal. Vårt hotell håller god standard och alldeles utanför dörren stannar skidbussen. På bara några minuter tar man sig lätt till HochZillertal och dess härliga skidsystem. Men i Zillertal finns hela fyra omfattande skidområden, och det är lätt att även prova backarna både i Mayrhofen, Zell am Ziller eller varför inte Hintertuxer Gletscher, där det bjuds på glaciärskidåkning på över 3 200 meters höjd.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1-2: Visby– Zillertal (Stumm)

Vi startar resan på fredag eftermiddag och möts upp vid hamnen i Visby. Väl på fastlandet tar vi sikte på skåne och tar oss via Helsingborg-Helsingör och Danmark vidare över till Tyskland. På autobahn färdas vi vidare söderut under natten och morgonen med kortare stopp för mat och toalett. Under lördags kvällen hoppas vi nå den österrikiska gränsen och strax är vi framme i den vackra Zillerdalen. 

Dag 3-8: Härliga dagar i Zillertal

Varje dag ingår en riklig frukostbuffé och en trerätters middag på vårt hotell (två kvällar serveras buffé), och dagarna bjuder på härlig skidåkning i området.
Läs mer om skidområdet här

Dag 9-10: Zillertal - Hemorten

Efter frukost packar vi in oss i vår buss och startar vår hemresa. Vi räknar med att åter nå Gotland igen under söndagskvällen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2023-02-24Hotel Zum Pinzger, StummMer än 811 995:-BokaMer information

Hotell

Hotel Zum Pinzger, Stumm
Hotel Zum Pinzger, Stumm
Detta mysiga hotell ligger i hjärtat av Stumm. Hotellet är inrett i typsik Österrikisk stil och har en egen restaurang där vi njuter av gemensama middagar. För den som vill erbjuder hotellet ett egen...
Resekalender
30/11Ullaredfrån 250:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara