Skip to main content

Julmarknad i Tallinn

Följ med på en härlig julmarknadsresa till andra sidan Östersjön och Tallinn!
I den vackra gamla staden hålls årligen julmarknaden som brukar räknas som en av de vackraste i hela Europa. I mysiga gränder finns alla sorters hantverk och god mat i ett riktigt vinterlandskap!

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling i Västsverige tar vi sikte Stockholm och Värtahamnen. Väl framme väntar Tallinks färja som ska ta oss över Östersjön. Vi letar upp våra hytter och sedan väntar en kväll ombord. För den som vill kan man köpa till ett julbord. Förutom god mat finns flera möjligheter att roa sig ombord med både barer nattklubb och shopping.

Dag 2 Tallinn

Vi börjar dagen med en sjöfrukost innan vi fram på förmiddagen kliver av i Tallinn. Här väntar en lokalguide som under några timmar ska ta oss runt och berätta mer om staden och dess historia. Fram på eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell. För den som vill finns tid att hinna med en sväng på julmarknaden. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 3 Tallinn

Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell och har sedan en hel dag att hinna med att upptäcka julmarknaden på egen hand. Vi strosar omkring bland smala gränder och mysiga byggnader och känner både dofter och smaker av julen. Tallinns julmarknad är återkommande på listor över de vackrast och mysigaste i hela Europa. Mer information om Tallinns julmarknad hittar ni här.
Fram på eftermiddagen tar vi plats i bussen och beger oss ner mot hamnen. Vi tar ett kortare stopp för lite gränshandel innan vi åter har en natt ombord på Tallinks färja.

Dag 4 Stockholm – Hemorten

Vi äter frukost och färdas in genom Stockholms skärgård innan vi på förmiddagen åter tar plats i vår buss och tar sikte på Västsverige igen.

Karta

Hotell

Rundresa Julmarknad Tallinn
Rundresa Julmarknad Tallinn
Dag 1 & 3 - Ombord Tallink Dag 2 - Hotel Europa, Tallinn...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara