Skip to main content

Stockholmsweekend med Teater

Följ med oss till Stockholm och se Tootsie med Robert Gustavsson i huvudrollen.

 

Robert Gustavsson spelar huvudrollen i den färgsprakande musikalkomedin Tootsie som baserats på den Oscarsbelönade filmen med samma namn.
Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorsey har talang men saknar hyfs och självinsikt vilket hindrar honom från att slå igenom som musikalstjärna på Broadway. Efter en rad bråk förklarar hans agent att ingen kommer vilja anställa honom. Av desperation och känslan av att vara missförstådd klär han ut sig till kvinna och skapar Dorothy Michaels, ett kvinnligt alterego. Genombrottet blir ett faktum och sätter fart på karriären. Med framgången kommer även utmaningar och det visar sig vara allt annat än lätt att vara kvinna.
Robert Gustavsson som spelar både Michael och Dorothy är omgiven av en rad andra välbekanta stjärnor. Ola Forssmed spelar den frustrerade demonregissören Ron och Sussie Eriksson det neurotiska exet Sandy.Den nyskrivna musikalkomedin Tootsie är baserad på filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen. Musikalen hade premiär på Broadway 2019 och belönades med en Tony Award. Den svenska versionen är översatt av Calle Norlén och regisserad av Edward af Sillén.

Dagsprogram

Dag 1. Hemorten – Stockholm

Efter uppsamling reser vi till Stockholm med stopp för fika och lunch utmed vägen. Vi anländer till centrala Stockholm under eftermiddagen och checkar in på Hotel Birger Jarl. Efter några timmars fritid och tid för en tidig middag samlas vi och beger oss till Oscarsteatern där musikalen startar 19.30. Efter showen är slut är det cirka 20 minuters promenad till vårt hotell.

Dag 2. Stockholm – Hemorten

Vi inleder dagen med en god frukost på vårt hotell. Vid lunchtid reser vi hemåt och når våra hemorter under eftermiddagen och kvällen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaHotellLediga platserFrån pris
2023-02-25Birger Jarl, Stockholm61 350:-BokaMer information

Hotell

Birger Jarl, Stockholm
Birger Jarl, Stockholm
Eleganta Hotel Birger Jarl ligger 300 meter från tunnelbanestationen Rådmansgatan och Stockholms observatorium. Här erbjuds traditionella svenska rätter och gratis Wi-Fi. Alla de individuellt utformad...
Resekalender
8/2Ullaredfrån 250:-
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Björkelundsgatan 21
532 40 Skara