Skip to main content

Stockholm med Viking Cinderella

Varför inte uppleva det bästa av två värdar? Storstadspuls i vår svenska huvudstad och kryssning i Stockholms skärgård?

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Stockholm

Efter uppsamling styr vi bussen mot Stockholm och vårt hotell Scandic Park. Efter lite lunch når vi vår huvudstad frampå tidig eftermiddag. 
Nu har vi gott om tid att njuta av Stockholm. Ett besök på Gröna Lund för den som gillar fart och fläkt eller varför inte besöka Skansen och njuta av den traditionsenliga Allsången? Elle bara passa på att strosa runt på Djurgården och insvepa den härliga atmosfären.

Dag 2 Stockholm - Kryssning Cinderella

Efter en god natts sömn och en härlig frukost finns det ännu tid att utforska storstaden, varför inte lite shopping? Klockan 15.30 samlas vi vid vårt hotell och sitter upp i bussen för en kort färd till Stadsgårdskajen där Viking Cinderella lagt till och väntar på att få ta oss på en härlig kryssning ut i Stockholms skärgård och över till Mariehamn.

Väl ombord finns en uppsjö av underhållning. Varför inte boka till den härliga Viking Buffén ombord? Sen kan man glatt underhålla sig såväl i nattklubben som i puben eller vinbaren. Njut av härliga artister och dansa loss till sjöss.
När fötterna svider och ögonlocken börjar bli tunga är det bara att krypa ner under täcket i hytten och få en härlig natts sömn.

Dag 3 Kryssning Cinderella - Hemorten

Brunchen serveras i bufférestaurangen och ingår i resans pris. Mätta och belåtna finns det nu ännu mer underhållning att ta del av, varför inte ta sig en sväng om till? För den som hellre vill koppla av till fullo finns möjlighet att boka till olika spa behandlingar i fartygets eget Spa. Vi hjälper dig att boka detta när du bokar din resa. 14.30 lägger Cinderella åter till i hamn och vi sitter upp i vår buss och tar sikte på våra västsvenska hemorter igen.

Karta

Hotell

Scandic Park, Stockholm
Scandic Park, Stockholm
Mitt på östermalm hittar vi Scandic Park. Här bor vi nära både shopping och kultur i vår vackra huvudstad. Läs mer om hotellet här...
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara