Skip to main content

Selma Spa

Hög tid att se framåt! Och varför då inte genom att få möjlighet att skämma bort Dig själv lite? Följ med oss till Sunne i september, njut av god mat och avkoppling i hotellets spa. I de vackra omgivningarna kan du ta sköna promenader och kanske träna i hotellets utegym? Boka och betala NU, så får du 500:- rabatt!!

Vi har ställda resegarantier hos kammarkollegiet, vilket är viktigt för dig som kund att känna till. Det betyder att om du bokar och betalar din resa idag, har du rätt till ombokning och återbetalning av din resa enligt de allmänna villkor som gäller för paketresor. Väljer du att boka din resa med oss nu, och samtidigt betalar hela resan ger vi dig en rabatt på hela 500:-/person. Detta för att hålla igång vårt företag, och dessutom har Du ju något trevligt att se fram emot…

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1: Hemorten – Sunne

Efter uppsamling kör vi norrut och gör en paus på lämpligt ställe för lite fika eller lunch. Under eftermiddagen når vi sedan Värmland och Sunne, där vi checkar in på trevliga Selma Spa+. Den som vill hinner säkert med en stund i spaavdelningen innan vi serveras en god trerätters middag tillsammans i hotellets restaurang.

Dag 2: Selma Spa+, Sunne

När vi serverats frukost är hela dagen fri för att verkligen njuta och koppla av!. På behandlingsmenyn erbjudes massage i olika former, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, kurbad, basturitualer och mycket mer. Önskar ni boka behandlingar ber vi er kontakta salongsbokningen i god tid före ankomst, tel 0565-16610 eller reservation@selmaspa.se. Det finns även möjlighet att beställa till en lunchbuffé och/eller en tvårätters middag, detta bokar du i så fall med fördel samtidigt som du gör din bokning hos oss.

Dag 3: Sunne – Hemorten

Efter frukost finns möjlighet till ytterligare lite spabad eller kanske en promenad innan vi checkar ut och reser hemåt. Även på återresan blir det en lämplig paus för lite mat, innan vi når våra respektive hemorter.

Karta

Kontakta oss
Adress:
MK Bussresor AB
Box 300
Björkelundsgatan 21
532 24 Skara